Son yıllarda izledigim ve beni aglatmayı basarabilen oldukca güzel bir film...Gerek müzikleri olsun gerek anlatılan hikaye olsun 4/4 lüktü...Cok hosuma gitti , Hele birde sözlümden ayrıldıgım donemde gittim sormayın halimi9 günlük bayram tatilinde , gidilmesi gerekn filmlerin basını cekiyor...osmanlı cumhuriyeti ve muroya 10 la carpar 22yle toplar...
quote:
Orjinalden alıntı: IMADI
Son yıllarda izledigim ve beni aglatmayı basarabilen oldukca güzel bir film...Gerek müzikleri olsun gerek anlatılan hikaye olsun 4/4 lüktü...Cok hosuma gitti , Hele birde sözlümden ayrıldıgım donemde gittim sormayın halimi9 günlük bayram tatilinde , gidilmesi gerekn filmlerin basını cekiyor...osmanlı cumhuriyeti ve muroya 10 la carpar 22yle toplar...
Osmanli Cumhuriyeti konusunda katilmasam da bugunIssiz Adam'a gidecez . Iyi oldu fikir vermen
hikaye güzel olsa da ağlatacak kadar etkili de değildi ama kesinlikle izlemeye değer belki annesine dönüp ' anne zor be anne be ' dediği sahne çok etkileyiciydi ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme