Şimdi Ara

İstanbul Bilim Üniversitesi Yüzde 50 burslu Tıp olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sıralamam 28703 geçen sene ibü tıp yüzde 50 33800 ile kapatmış fakat şöyle birşey var geçen sene 81 kişi kontejan açmışları 55 kişi yerleşmiş bu sene kontejan kılavuzuna baktımda yine 81 kişi kontejan açmışlar bu sene bu bölümün bana gelme ihtimali nedir?

• UPDULLAH
  • Demek ki dolmamis tercih olmamis rahat gelir gorunuyor
  • businessdevelopment B kullanıcısına yanıt
    hocam yalnız geçen sene 81 kontejan açılıp 55 kişi yerleşmiş bu sene olduki 81 i de yerleşirse puanda artma gözlenmezmi sizce ?
  • Tamami dolabilir tabii ama siralamaniz buna ragmen zaten daha dusuk. 50k ya genislediginden ful dolabilir ama siz bence girersiniz.
  • Bende yazmayı planlıyorum altınbaş Beykent falanda yazarım onların da gelme ihtimali var araştırma yaptıysan benle paylaşır mısın 27.5k dayım bende aynı durumdayım seninle
  • Bu sene çok fazla yazan var bu okulu ama girme ihtimalin biraz daha fazla
  • 39651 gelmez inş valla. peder yazdırdı gelmez diye okey dedim gelirse babalardayım
  • Aile baskısı yüzünden yazdım innnnşallah gelmez 34kdayım
  • Rahat gelir bence
  • Bilim üniversitesi sağlık üniversitesidir. Florance hastaneşerinde staj görürsünüz. Eski bir üniversitedir. Tercih edilebilir.
  • yök atlastan baktım da 147 kişi tercih etmiş ama 55 kişi yerleşmiş ve kontenjan 81 niye böyle oldu acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.