Bildirim
İstanbul Bilim Üniversitesi Yüzde 50 burslu Tıp olurmu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
UPDULLAH -
Demek ki dolmamis tercih olmamis rahat gelir gorunuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam yalnız geçen sene 81 kontejan açılıp 55 kişi yerleşmiş bu sene olduki 81 i de yerleşirse puanda artma gözlenmezmi sizce ? -
Tamami dolabilir tabii ama siralamaniz buna ragmen zaten daha dusuk. 50k ya genislediginden ful dolabilir ama siz bence girersiniz.
Bende yazmayı planlıyorum altınbaş Beykent falanda yazarım onların da gelme ihtimali var araştırma yaptıysan benle paylaşır mısın 27.5k dayım bende aynı durumdayım seninle
Bu sene çok fazla yazan var bu okulu ama girme ihtimalin biraz daha fazla
39651 gelmez inş valla. peder yazdırdı gelmez diye okey dedim gelirse babalardayım
Aile baskısı yüzünden yazdım innnnşallah gelmez 34kdayım
Rahat gelir bence -
Bilim üniversitesi sağlık üniversitesidir. Florance hastaneşerinde staj görürsünüz. Eski bir üniversitedir. Tercih edilebilir.
yök atlastan baktım da 147 kişi tercih etmiş ama 55 kişi yerleşmiş ve kontenjan 81 niye böyle oldu acaba
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X