Şimdi Ara

İstanbul'da Öğrenciye Ev

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. İstanbul Üniversitesi'nde okuyorum. Beyazıt kampüsündeyim. Bu sene 3 erkek eve çıkmayı düşünüyoruz. Önerebileceğiniz semtler, evler ya da yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum. Tabi ev kiralayanlar da olur öncelikle fikir almak istiyorum. Nereler iyidir, nerelerin fiyatı uygundur, mantıklıdır? Şimdiden çok teşekkürler.

• Üsküdar da kiralar bir tık daha uygun diğer yerlere göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uskudara gel. Ben de Beyazittayim burdan okul yarim saat. Uc bes cesit ulasim imkani var. Besiktasa gitmek on bes dakika, Kadikoy cok yakin. Kiralar da fena değil. Kagithane gibi les yerlere cikacagina her turlu Uskudara gel. Eksi yon olarak evler genelde eski oluyor da ogrenci evi idare etmek lazım. Alternatif olarak Kadikoy Yeldegirmeninden ev arastirin biraz. Güzel seyler dusebiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Harley-Davidson

Uskudara gel. Ben de Beyazittayim burdan okul yarim saat. Uc bes cesit ulasim imkani var. Besiktasa gitmek on bes dakika, Kadikoy cok yakin. Kiralar da fena değil. Kagithane gibi les yerlere cikacagina her turlu Uskudara gel. Eksi yon olarak evler genelde eski oluyor da ogrenci evi idare etmek lazım. Alternatif olarak Kadikoy Yeldegirmeninden ev arastirin biraz. Güzel seyler dusebiliyor

Yarım saat dediğin nasıl oluyor? Marmaray'dan Sirkeciler'e ordan tramvay ya da tabanvay mı?

Bir de Zeytinburnu hakkında düşünceleriniz neler?
  • zeytinburnu ulasimi rahattir kocamustafa pasa olabilir zeytinburnundan direk tramvay gidiyor beyazita diger semtten otobus gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

zeytinburnu ulasimi rahattir kocamustafa pasa olabilir zeytinburnundan direk tramvay gidiyor beyazita diger semtten otobus gidiyor

Tramvay geçtiğini biliyorum dostum, yine de çok teşekkürler. Ben daha çok ortamını kastetmiştim. Öğrenci için uygun mudur falan o açıdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi washburn258 -- 14 Haziran 2016; 3:15:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battlefield-2

quote:

Uskudara gel. Ben de Beyazittayim burdan okul yarim saat. Uc bes cesit ulasim imkani var. Besiktasa gitmek on bes dakika, Kadikoy cok yakin. Kiralar da fena değil. Kagithane gibi les yerlere cikacagina her turlu Uskudara gel. Eksi yon olarak evler genelde eski oluyor da ogrenci evi idare etmek lazım. Alternatif olarak Kadikoy Yeldegirmeninden ev arastirin biraz. Güzel seyler dusebiliyor

Yarım saat dediğin nasıl oluyor? Marmaray'dan Sirkeciler'e ordan tramvay ya da tabanvay mı?

Marmaray tramvay, marmaray metro, vapur tramvay, vapur yurume, motor tramvay... İstedigini sec. En fazla 40 dakika suruyor her biri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir'de ev almak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Battlefield-2

quote:

Marmaray tramvay, marmaray metro, vapur tramvay, vapur yurume, motor tramvay... İstedigini sec. En fazla 40 dakika suruyor her biri

Teşekkür ediyorum Üsküdar'ı da bir değerlendireceğim.

• neresi uygun temuz ise oraya git zeytinburnu normal bir yer

• istanbulda okuduguna memnunmusun hocam seviyormusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

istanbulda okuduguna memnunmusun hocam seviyormusun

Sevmiyorum diyen yalan söylüyordur

Çapa şehremini, Fatih - kız taşı na da bakın derim hocam

• hocam ben ünin aşağısında oturuyorum aklın varsa aşağı taraflara hiç bulaşma zeytinburnuda bahçelievler olur topkapı olur bulabilirsen vefa karagümrük olur ki karagümrüktekiler hepsi ülkücü senin için daha iyi olur kandaşımınız nede olsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aksaray yusufpaşa dan uzak dur cerrahpaşa kocamustafa paşada uzak dur şehremini pazartekke topkapı o şekilde güngören olur sös tran
    mesya yakın olan taraf , bende kumlapıda oturuyorum 20 yıl oldu ev küçük geliyor kiraya verip çıkacaz başka bir yere

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çengelköy'ün iç mahallelerinde kiralar biraz daha uygun ev arkadaşım da sizin kampüste vapur+tramvay ile 45 dakikada gidiyor okula

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

istanbulda okuduguna memnunmusun hocam seviyormusun

İstanbul'da okumak tabi her açıdan avantajlı, güzel ama bu biraz karakterine, yapına bağlı. Bir kere her şeyden önce aşırı kalabalık he ben bunu sıkıntı etmem diyorsan çok bi problem yaşayacağını sanmıyorum en fazla Araplardan falan rahatsız olursun. Yoksa İstanbul yani hakkaten taşı toprağı altın. Ben memnunum kendi açımdan.

quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

hocam ben ünin aşağısında oturuyorum aklın varsa aşağı taraflara hiç bulaşma zeytinburnuda bahçelievler olur topkapı olur bulabilirsen vefa karagümrük olur ki karagümrüktekiler hepsi ülkücü senin için daha iyi olur kandaşımınız nede olsa

Teşekkür ediyorum hocam hepsine bakacağım da ben ülkücü değilim malesef :D

quote:

Orijinalden alıntı: atla

Çengelköy'ün iç mahallelerinde kiralar biraz daha uygun ev arkadaşım da sizin kampüste vapur+tramvay ile 45 dakikada gidiyor okula

Çengelköy'ü hiç duymamıştım, oraya da bir bakacağım çok sağolun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.