Şimdi Ara

İstanbul'da özel opel servis önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık iki buçuk ay önce 2011 j kasa opel astra 1.3 cdti ecoflex enjoy plus modelini satın aldım. Şu an 50 bine yaklaştı ve garantiside bittiği için 50 bin bakımı için özel opel servisine götürmek istiyorum. Her bakımdan tavsiye edebileceğiniz bir servis var mı? Anadolu yakasında oturuyorum ama 2 yaka da olabilir. Şimdiden çok teşekkür ederim.

• opel gedikler hasanpaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEMSO61 -- 22 Mayıs 2014; 17:50:12 >
  • Tuzla sanayi de Emin oto var.Parçaları dışardan da alabilirsin.Sadece işçilik ödersin.Baştan da ne kadar alacağını sana söylerler.Herşey açık yani.İşine gelirse yaptırırsın.
  • Opel gerçek'e gitmede kazıkçı zihniyet. yok şurası şöyle şurası böyle diyip geçiriyorlar durmadan bişeyler.
    opelin kendi servislerinden en çok beğendiğim topkapı da bulunan ODAK'tır. nispeden düzgün ve temiz çalışıyorlar, diğer servisler gibi çok extra birşey çıkarmıyorlar.

ya da tanıdık bir usta varsa ona da gidilebilir, ama resmi servislerden yanayım ben.
  • Anadolu yakasındaki özel opel servis tavsiyesine bir el atın arkadaşlar! İki gündür netten araştırıyorum. Elle tutulur bir tavsiye bulamadım. 2012 astra j dizel 60bin bakımı yaptıracağım. Bilgi, tecrübe, teknik donanım, kurumsal görünüm açısından hangi servisi önerirsiniz? İzmir'deki joker özel servisi ayarında bir yer arıyorum ama bulamadım :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.