Şimdi Ara

İstanbul havalimanına gitmeye korkuyorum(otoyol kabusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaslar ilk kez istanbul havalimanına gidicem bakırköyde oturuyorum otoyolun sitesine baktım ama cok anlayamadım bakırkoy-istanbul havalimanı arası ücretli yol ücreti ne kadar yakın zamanda giden ya da bilen arkadaslar varsa hem ben hem de konuya gelen diğer arkadaslar faydalanır şimdiden teşekkürler

• Ücretsiz yol da var

• Bu linkteki yol ile ücretsiz gidebilirsiniz.

Edit:sanırım linkte ücretli otoyol var. Rotanın resmini ekledim. Google maps’te ücretli yolları kullanma seçeneği ile de rota arayabilirsiniz.

İstanbul havalimanına gitmeye korkuyorum(otoyol kabusu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litityum -- 19 Ocak 2022; 22:39:1 >

• 35 TL civarı yol ücreti. Basın ekspresten ilerleyip Mall of İstanbul yanyol+ olimpiyat stadı tabelasını takip ederek Arnavutköy üzerinden giderseniz ücret ödemezsiniz.
  • Litityum kullanıcısına yanıt

bu yol ücretli.

• fthtsn34 F kullanıcısına yanıt

arnavutköyde yollar berbat. arabasının alt takımını seven arnavutköyden gitmesin. İstanbul havalimanına gitmeye korkuyorum(otoyol kabusu) 

• Meticulous kullanıcısına yanıt

Haklısınız. İki seçenek olunca karışmış sanırım görsel olarak ekledim.

• bakırköy istanbul havalimanı güzergahını uzun süre kullandım. bakırköy-haliç-hasdal-göktürk-havalimanı güzergahını tercih ediyordum ben hep. üstelik süre ve km birbirine çok yakın. ücretsiz yolu tavsiye ederim ama o yolda radar var dikkatli olun

• Meticulous kullanıcısına yanıt
    Neresi arabanın alt takımını bozacak kadar kötü mesela? 80 km hız sınırı olan bir yol ve çukur yama her yerde var bu ülkede, o da bir iki yerde var o kadar
  • o havalimanı siz oraya ücretsiz ulaşın diye yapılmadı, seve seve ödenecek o rakamlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.