Bildirim
Istanbul hukuk Io gelir mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
uppppppppp -
Hocam yanlisin var istanbul io hukuk 14400 benm siralamam da 11500 ben de yazacagim siralama 3 bin yukselmez ustteki kontenjan azalisini hesaplasan 450 yapiyor hadi tm3e gecti diye de 1000 kisi oynasin max 2 bin yukari ceker vize her turlu gelir icini ferah tut -
dostum salim unsal diye bir rehberlikcinin son pdf dosyasina baktim da soyledim :s 13600 gordum cok telas yaptim, oyle olduguna emin misin pdfde 13600 yaziyor cunku. bir de soyle bakalim sence 13600 ise yine yerlesir miyiz tam 2000 kisi farkimiz var ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueandgreen -- 3 Temmuz 2015; 17:43:46 > -
Hocam 13600 gorduysen o ya 2013undur ya da bu senenin tahmini siralamasidir. 2014te iu hukuk io 14400le kapatti. Ben de istedigim icin artik ezberledim -
Dostum çok rahat gelir merak etme bende 5k yim ankara istiyorum geçen sene 7k ile kapatmış yani 5k ya düşmesi çok saçma bence her bölümde en fazla 1k oynar diye dusunuyorum -
O dosyayi paylasma imkanin var mi ben de merak ettim -
Kesinlikle haklisin hocam. Herkes sanki gecen yil da tm3 mus gibi tercih yapacak cunku eldeki tek veri bu. Bir fark olursa o da kontenjanlardan olur. -
Katılıyorum yani çok değişeceğini sanmıyorum siralamalarin sen ne diyorsun sence 5k ile ankara gelir mi? -
Bence cok cok rahat gelir hocam ustunuzde bi kontenjan azalisi yok en azindan elle tutulur. Ilk azalis auhf ile basliyor o da 2 bin kisi etkilemez simdiden hayirli olsun -
Inş sende gonlundekini alırsın yorumların için teşekkürler; ) -
http://www.salimunsal.com/dosya/sirarehberi.pdfquote:
Orijinalden alıntı: mudavim2
Bence cok cok rahat gelir hocam ustunuzde bi kontenjan azalisi yok en azindan elle tutulur. Ilk azalis auhf ile basliyor o da 2 bin kisi etkilemez simdiden hayirli olsun
link bu hocam hukuk'a buyur bak :/ -
Sagolun hocam hepimiz icin insallah -
Sagolasin hocam.incelicem -
quote:
Sagolasin hocam.incelicem
cevabını bekliyorum hocam -
şimdi inceledim hocam dediğiniz gibi 13.600 gösteriyor ama bu mümkün değil 2014 14400 ile kapattı 2013 desem o da 12900 bu sanırım 2015 tahmini sıralama. Şayet öyle ise bu da bizi haklı çıkarıyor demektir 1000 kişiden fazla oynamaz sıralamalar -
quote:
şimdi inceledim hocam dediğiniz gibi 13.600 gösteriyor ama bu mümkün değil 2014 14400 ile kapattı 2013 desem o da 12900 bu sanırım 2015 tahmini sıralama. Şayet öyle ise bu da bizi haklı çıkarıyor demektir 1000 kişiden fazla oynamaz sıralamalar
tahmini sıralama olması mümkün, eğer 2014'ten bu kadar emin isen dostum. belki de geçen senenin ek yerleştirmesiz halidir ? gönderdiğim pdf ciddi bir çalışmaya benziyor bundan dolayı yamana atmak istemedim. bu arada kalacak yer işini ne yapmayı düşünüyorsun ? -
http://www.osym.gov.tr/belge/1-23560/2015-osys-yuksekogretim-programlari-ve-kontenjanlari-ki-.html
tablo 4den sen de bi kontrol et istersen 14400 ama o 13600 nedir anlamadım dilerim tahmini sıralamadır.
muhtemelen eve çıkacağım -
quote:
http://www.osym.gov.tr/belge/1-23560/2015-osys-yuksekogretim-programlari-ve-kontenjanlari-ki-.html
tablo 4den sen de bi kontrol et istersen 14400 ama o 13600 nedir anlamadım dilerim tahmini sıralamadır.
muhtemelen eve çıkacağım
105610501 Hukuk Fakültesi 4 TM-3 650 17 10, 46 ... --- * * * * 30 26 35
105630092 Hukuk Fakültesi (İÖ) 4 TM-3 400 10 2, 10, 46 ... --- * * * * - - -
hocam burda kaç ile kapattığını göremedim ben ?
-
suan çok büyük bir hata yaptığımı farkettim. aynen son güncellenen kılavuzda başarı sıraları yazmıyor yeniden belirlenecek. google a bile yazsanız sıralamalar karşınıza gelecektir hata için özür diliyorum. şuan link veremeyeceğim ama küçük bir araştırmayla dediğim sıralamaya ulaşacaksınız
Benzer içerikler
- konya dershaneler
- endemik yayınları zor mu
- 1 ile 1 aralarında asal mıdır
- kırık obp ne zaman düzelir
- 2 yıllık fizyoterapiden 4 yıllığa geçiş zor mu
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X