kazananları tebrik ediyorum. sorusu olan varsa cevaplayabildiğim kadarıyla yardımcı olurum. kaç binle kapattığı hakkında bilgisi olan varsa da paylaşabilirse iyi olur
Ayağımda kara lastiklerle ufak bir köyden iühf'ye geldiğimde elimden glisalih tutmuştu....
Ben İühf iö kazandım merak ettiğim şey o civarlarda ev bulma sıkıntısı var mı, ev fiyatları uygun mu ?
meskenanil
kullanıcısına yanıt
Ev bulmak sıkıntı ve pahalı. Kapora vs isteyenlere gönderme adamı görmeden.
Yok mu iühf kazanan dostlar?
meskenanil
kullanıcısına yanıt
Hocam bahçe(bodrum) katı 2+1 daireler geçen sene 1800 civarıydı. Eğer ekonomik durumunuz çok iyi değilse fatih'te kalmanız mümkün değil. Ben gop yıldıztabya'da 2+1 eve 1350 veriyorum. Yurrlar ise orta hallisi 1000 tl'den aşağı değil. Koğuş gibi olanlar da 750 civarıydı iki sene önce. Tavsiyem kyk'da kalmanız. Eğer il dışından gelirseniz büyük ihtimalle Başakşehir'deki kyk çıkacak, 1.5 saat yol çekiyorsunuz onda da.
mumya64M
kullanıcısına yanıt
Dostum yakında arkadaşım var eve çıkabilirim ama bütçem 1600 civarı olur o durumda nerede evlere çıkabilirim
ev konusunda okul civarı pek tercih edilmiyor. çok farklı yerlerde kalan arkadaşlarımız olmakla beraber gördüğüm kadarıyla üsküdar en yoğun tercih edilen bölge. kiraları hakkında net bilgim yok ama ortalaması 2.3k civarıdır diye düşünüyorum
meskenanil
kullanıcısına yanıt
Hocam fatih'te o fiyatlara 1+1 veya 50-60 m2 civarı 2+1 bulabilirsiniz Veya Eyüp, gop'un fatih'e yakın kısımlarından bulabilirsiniz. Bayrampaşa, zeytinburnu, esenler civarının fiyatları hakkında bilgim yok.
Ben örgün kazandım 3736 ile. Son girenlerdenim galiba. O civarlarda özel yurtlar nasıl bilgin var mı hocam
Iühf kazananlar olarak tanışma grubu mu kursak?
3787 ile kazandım
4755 i.ö
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme