Şimdi Ara

İSTANBUL KADAR BAŞINIZA İSTANBUL DÜŞSÜN (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
9
Favori
17.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
324 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Helal olsun.cok güzel tespit etmişsin iz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parça gelme olayına ben de gıcık oluyorum. Koskoca İzmir'de ne alırsam alayım İstanbul'dan geliyor. Geçen hanımın telefonunu Lg yetkili servisine bıraktık İstanbul'dan ana kart gelmesini bekledik.

Internetten ne alırsam alayım İstanbul'dan geliyor.

• Plansız kentleşme, üretememe ve plansız üremenin kısacası kafasız olmanın sorunlarını yaşıyoruz.
    İlk fırsatta İstanbul'u terk ediyorum inşallah.
  • Miu M kullanıcısına yanıt
    Sana kesinlikle katılıyorum, ancak bir savaş veya doğal afetle temizlik olmadan düzelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

İzmirliyim yakında istanbula döncez diye korkuyom. İpini koparan istanbuldan anadoludan doğudan iş için geliyor.

Hollandadan büyük koskoca konyanın gücünü kullanan yok, ne şehirler var anadoluda ama herkes 3-5 büyüğe odaklanmış

Valla ben bile bakınıyorum acaba izmirde tutunabilirmiyim diye ne yalan soyliyeyim

• mulina kullanıcısına yanıt
    Qnb katar ulusal bankası demek ne Yunanistan ı hocam önceden Di o

• Daha bunlar iyi günler tarım ürünleri ve et ürünlerinim fiyatları uçmaya devam edecek. Az bile şu an için. Senelerce köylü yü beğenmeyen zihniyet kendine her türlü avantajı sağlayan kişiler bu insanları tarımdan hayvancılık dan vazgeçmeye zorladılar. Sonunda oldu. Türkiye de tarım ve hayvancılık da çalışan adamı zor bulurlar 20 sene sonra

• 2018 yılında her sabah kalkıp işe giden insanlara çok üzülüyorum ya.Birde bunun, namusu ile maaşlı bir işte çalışıp zengin olacağını sanan versiyonları var.Böyle saf,temiz insanlar kalmadı artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 3 Mart 2018; 10:12:11 >
  • Mesela ben kendi yorumumu yapayim merak ediyorsan. Babamın işi istanbul Fatih'de tül perde ihracatı. Ayrıca bu işi Türkiye'de yapabileceği tek şehir demiyorum bak ilçe Fatih ilçesi. Çünkü ihracat yapılacak ülkelerin kargoları burada. Mevki olarak toptan perdeciler burada. Ve biz Fatih ilçesine uzak bir ilçede oturuyoruz ben bile isyan ettim ancak ne fayda? O iş başka bir ilçede bile yok. Anlayabiliyor musun kardeşim ?
  • istanbulun iyi bir yerinde doğmuş,iyi bir para ile oturuyorsanız,anadolu ,ege kıyıları izmir ,antalya,muğla dahil size köy gibi gelir,canınız sıkılır aklınızı oynatırsınız. İstanbul parası olan biri için dünyadaki en güzel 5 şehirden biridir.Bazı arkadaşlarda,malatya,kars falan demiş.Güldüm.
  • Swonz kullanıcısına yanıt
    Kocaeli de farklı değil. 15 sene öncesine kadar ne güzeldi, özellikle İstanbul'dan ve doğudan gelenler içine etti şehrin. Şimdi bir de araplar var...
  • Haberleri açıyorsun, sanırsın İstanbul kanalını izliyorsun. Sözde ulusal kanallar.
  • Vallahi bende iş olmadığı için istanbula gelenlerdenim,Allahtan dedemin evi vardı da geldim. 1 yılı geçti çalışıyorum 1 yıldır da istanbuldayım. Ailemin yaşadığı yerde iş kolluyorum düzgün bir buldugum da gideceğim. Ama zor gibi.

• lanet olsun istanbula. eğer iyi bir mesleği olmazsa, ya da memur olursam kesinlikle arkama bakmadan kaçacağım bu şehirden.
  • He bir de istanbul istanbul dersiniz şöyle büyük böyle büyük doğduğun memleketten aynı gün için de 5 kişiyle farklı farklı yerlerde karşılaştım. Her hafta fix görürüm birilerini canım ayvalık

• İstanbulluyum yaklaşık 300 senedir köklerim burada yaşıyor. Öncelikle ülkemizi yönetenlerin İstanbul'un ne tür bir şehir olduğuna karar vermeleri lazım. Şöyle ki; kültür sanat şehrimi, müze kent mi, sanayi ve üretim tesisi mi, liman sayesinde ticari işlerin yapıldığı bir Trading Center şehri mi? Nedir bu kentin işlevi? Benim gözümde ruhunu ve güzelliğini 2 paraya satmış or*spu gibi görünüyor artık.
  • Neremiz düzgün kü buramız düzgün olsun. Kardeşim itü den mezun, 1 yıldan fazla iş aradı İZMİR’de bulamadı. Şimdi Türkiye’nin en büyük kuruluşlarından birinde İSTANBUL’da iş buldu. Mecbur oraya yerleşecek şimdi.

Benim yaptığım işin rayiçi İstanbulda minimum 5.000 tl. Bu paranın altında çalışıyorum İZMİR’de, eski sakinliği de kalmadı bu şehrin, deli gibi trafik var heryerde, tadı kalmadı, ucuz falan da değil eskisi gibi, düzgün evlerin kirası minimum 1200-1300 artı aidat.Bir sürü üniden arkadaşım İstanbul’a göçtü iş için. Yurt dışına kaçanlar da oldu. Durum hiç iyiye gitmiyor.Uzun adam geçen çıkıp istanbula ihanet ettik silüetini bozduk diye konuştu, tabi her zamanki gibi bu skandal sözler öyle kaldı unutuldu.

• işveren doğuya gidemez pkk var ama diğer iller için eşit bir şekilde sanaayi bölgeleri kurulabilir o bölgedeki konut imkanına göre .

• 3.havalimanı ve kanal İstanbul ile daha çok alan yerleşime açıldığında daha beter olacak işler.

Fakirler çıksın beyler kasıyo diye afiş asarlar her yere.

• beyler aslında tam olarak bu video özetlemiş ben aslen istanbulluyumm
    ben bile kaçmak istyorumm yeter artık kıbrısa bile gitmeyi kafayı koydum orda yaşa daha iyi
    https://www.youtube.com/watch?v=xo7DVKEW5Kk
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.