Şimdi Ara

istanbul marmaris yol tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hemen her sene marmarise giderim ve giderken yol tercihim bursa izmir üzerinden olur. Bu sene haziran ayında fethiyeye giderken bilecik afyon burdur üzerinden gittim, gece yolculuğu yaptığımdan radar durumunu pek dikkate almadan 7,5 saatte fethiyeyi buldum. tabi fethiye ye giderken burdur yolunu kullanıyoruz. Şimdi marmarise giderken gene benzer istikamet, ancak burdur yerine denizli ve kale üzerinden gideyim diyorum. Yol izmir yoluna göre az daha uzun, ama daha zahmetsiz gibi geliyor. Afyon muğla arası nasıl bir yoldur, bir tek o kısım düşündürüyor. Tecrübe edenler bilgi verebilir mi? Selamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle hayırlı yolculuklar dilerim. Afyon denizli arasi uçak pisti gibi kesintisiz bölünmüş yoldur. Ancak Denizli Muğla arası kale üzerinden nasıldır bilmiyorum.

• istanbul-izmir- aydın- çine-yatağan-muğla-marmaris
  • Ramazandan once gittim.gidis geliş izmir aydin güzergahını kullandım. Problemsiz yol.aydin otobanı 2.45 tl.çinede çorba molası guzel oluyor.donerkende akhisarda köfte

• Arkadaşlar tekrar merhaba,

her sene izmir, aydın üzerinden gidiyorum zaten. O yolla ilgili sıkıntı yok. Bu sene değişiklik yapayım dedim, o sebeple afyon denizli kale güzergahı üzerinden yolu bilenler bir kıyaslama yapabilirlerse memnun olurum.

Çok teşekkürler.
  • Konu güncel, zaman az
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.