Şimdi Ara

İstanbul pasta cila

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracım 2011 focus , istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum. Pasta cila yaptıracağım kadiköy , üsküdar, ümraniye civarlarında tavsiye edeceğiniz yerler varmıdır acaba ?

+ Ücret ve teslimat (2,3 saate teslim alınabilirmi) hakkınızda fikrinizide alabilirim , teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avrupa yakasında var mı tavsiye?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anadolu yakasında Ayrılıkçeşmede big boss garage var. tavsiye ederim. hem anadoluya hem avrupa uyar diye düşünüyorum.
  • Hocam pasta cila için abi arabayı 2-3 saat sonra alırsın hazır ederim diyen yere vereceğinize hiç vermeyin daha iyi bence.Paranıza yazık.

Benim sadece arabayı en iyi şekilde oto şampuanıyla yıkayıp kurulamam 2-3 saat sürüyor bu adamında arabayı güzelce pasta cila öncesi temizlemesi gerek en az 1-1.5 gün kalması lazım ki iyice ilgilensin adam acele etmeden her şeyi en iyi şekilde yapmaya odaklansın.
  • 2-3 saatte bir pasta cila teslim alınmaz hocam. inanın yaptırmayın daha iyi. m&m detailing var maksat usta facebookta profil vs. bakabilirsin. geçen yıl ben h kasa astramı orada yaptırmıştım. araç temizliği konusunda pinpirikli birisiyim ve son derece memnun kalmıştım. fiyatlarıda uygundur. kesinlikle tavsiye ederim. şimdi altımda symbol var, ve symbol diye yaptırmıyorum :) yoksa farklı bir marka aracım olsa idi yine bursadan kalkıp ona giderdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pasta
    10 yıl önce açıldı
    Ankara Pasta Cila Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.