Şimdi Ara

PASTA CİLA FACİASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
23.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cumartesi arabamı pasta cila yaptırdım. 2 gün sonra kaputta oluşan bu lekeyi fark ettim. Hiç bir şekilde çıkmıyor. Sanki kimyasal bir şey dökülmüş gibi. Firma yarın gel çıkarırız felan dedi ama pek inandırıcı bulmadım. Başına böyle bir durum gelen var mı? Yarın götürdüğümde daha beter olur diye tırsıyorum.
     PASTA CİLA FACİASI PASTA CİLA FACİASI

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pasta Cila Faciası: Pasta Yanığı Nasıl Giderilir?

Boya kaplaması üzerinde kusurları gidermek amacıyla kullanılan pasta ve cila işlemi, hatalı uygulandığında "pasta cila yanığı" olarak bilinen ciddi hasarlara neden olabilir. Bu yanıklar, boyanın aşırı ısınması sonucu oluşur ve yüzeyinde matlaşma, renk değişikliği ve hatta kabarcıklanma gibi sonuçlara yol açabilir.

Pasta Cila Yanığı Belirtileri:

• Boyanın matlaşması
    • Boyanın rengi açılması veya koyulaşması
    • Küçük kabarcıklar veya pullanma
    • Yüzeyde pürüzlü his

Pasta Cila Boya Yanması Nasıl Giderilir:

Pasta cila yanığıyla karşılaştığında panik yapmak yerine yapılabilecek birkaç adım vardır:

• Aracı serin ve gölgeli bir yere park et: Boyanın daha fazla ısınmasını önlemek için aracı güneş ışığından uzak tut.
    • Boyayı soğut: Soğuk suyla ıslatılmış bir bezle boyayı yavaşça soğut. Ancak yüksek basınçlı su kullanmaktan kaçın.
    • Pasta cila ürününü çıkar: Pasta cila artıklarını, boya güvenli bir temizleyici ve yumuşak bir bezle nazikçe sil.
    • Boyayı onar: Küçük yanıklar için boya onarım kalemi kullanılabilir. Daha büyük hasarlar için yetkili bir boya atölyesine başvurman gerekir.

Pasta Cila Yanığı Nasıl Geçer:

Pasta cila yanığı giderildikten sonra bile boyanın tamamen iyileşmesi zaman alabilir. Aşağıdaki ipuçları iyileşme sürecini hızlandırabilir:

• Boyalı yüzeyi güneş ışığından koru.
    • Boyayı düzenli olarak temizle ve cilala.
    • Boyayı aşırı ısıya maruz bırakma.

Pasta Cila Yaparken Boyayı Yakmamak İçin İpuçları:

Pasta cila işlemini güvenli ve etkili bir şekilde gerçekleştirmek için şu ipuçlarını takip et:

• Uygun pasta ve cila ürünleri kullan.
    • Küçük bir alanda test yaparak başla.
    • Pasta makinesini düşük hızda kullan.
    • Pasta sürecini uzun süre aynı noktada uygulamaktan kaçın.
    • Boyayı aşırı ısıtmamaya dikkat et.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • size faydalı olamayacağım ama,

özel yerler dışında pasta cila yaptırmamam gerektiğini sizin sayenizde bir daha fark ettim teşekkürler.
  • Yakmışlar orayı.

Vernik falan atmaya kalkarlar ise aracınız kazalı - boyalı muamelesi görür, haberiniz olsun.

Ve Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başkayere götürün orada yapsınlar.daha profesyonel olursa sizin için iyi olur.
  • Aynen bana da boyayı yakmışlar gibi geldi.
    Muhtemelen acemi birinin eline polisaj makinesini vermişler, o da boyayı yakmış.
    Geçmiş olsun.

Bu işlerde ucuz ve amatörce iş yapan yerlerden uzak durmak gerek.
  • Bence de yakmışlar çok tutmuşlar oraya makineyi.

• Yanık olsa 2 gün sonra ortaya çıkar mıydı arkadaşlar? Bir de yüzeyde hiç bir pürüz yok.
    Gittiğim yer de Wolf cars istanbulda buyuk avmlerde 4 tane şubesi var. Az bir para da vermedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pasta
    10 yıl önce açıldı
    Lokal boya - pasta cila sorusu
    4 yıl önce açıldı
    Ankara Pasta Cila Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu işleri acemilere yaptırmamak lazım...
  • Firmaya güvenip giriyorsun. Acemi olduğu alnında yazmıyor ki.

• araba e90 mı?
  • siyah araba başa beladır sattım kurtuldum beyaz gibisi yok bunu anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

araba e90 mı?

F30

• quote:

Orijinalden alıntı: corbusier

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

araba e90 mı?

F30

hadi ya, yazık olmuş taze kasa araca, umarım bir şekilde toparlanabilir.
  • Zararini karsilamazlarsa firmaya dava ac.

• Geçmiş olsun. Seni üzmek istemem ama ne yaparlarsa yapsinlar o leke geçmez artık. Yanmış o kısım. Ya böyle kullanacaksın yada lokal işlem yaptırman lazım. Çözüm için ne önerecekler acaba. Davalik bir durum Allah sabır versin.

• üzücü bir durum,keşke netden araştırıp tavsiye edilen biryere gitseydiniz,yine tavsiye edilen bir boyacıya götürüp lokal boya attırmak en iyisi.
  • Geçmiş olsun , boyayı yakmışlar gibi geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bişey yok harelenme bu bi kere üstünden geçerseniz sorun kalmaz yanık değil bu ben çok pasta yaptım meiuguars 205 ile tek geçiş Düzeltir.

• Hocam cilayı yapan kişi görünen oki ilk cilayı oraya sıkmış, ve çila orada beklemiş. Diğer yerler fazla beklemediğinden sorun yok. Götürür iseniz tahminim tüm kaputa cıla sıkıp yayıp bekletecekler, siz yinede bir sorun dediğim gibi yaparlarsa kaput bir ton açık duracaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun herkesin başına gelebilecek şeyler umarım geçici bir sorundur takipteyim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.