Arkadaşlar merhaba, Evliyim ve Yeni bir ev alıp 7-8 ay içerisinde taşınmayı düşünüyorum. Özellikle ulaşım rahatlığı, iş yerlerine yakınlık ve nezih bir semt olması çok önemli. İş yerim Maslakta, Şu an Bağcılar Güneşli semtinde oturuyorum site içerisinde ve herhangi olumsuz bir durumla karşılaşmadım.
Fiyat Limitim 150-190 arası. Erken teslim olacak güzel bir konut projesi olur, veya sıfır site içerisinde güzel bir yer olur. Siz hangi semti önerirsiniz.
Ümraniye, maltepe mantıklı gibi ancak özellikle ümraniye semt semt çok farkediyor diye duydum. Bir tek Şerifaliye gittim güzel evler var ama çok şehir dışı gibi bakkala ulaşmak bile zor. Zimrütevler ucuz gibi ama ora da mı dağ başı acaba.
Fikirlerinizi bekliyorum. Başka semtlerde olur tavsiye edebileceğiniz.
Ataşehir'e bakabilirsin. 2010 yılında ev fiyatları düşüktü orada şimdi pahalı olmuş olabilir. 190 bin liraya site içerisinde 3+1 ev vardı orada.
dostum kartal pendik taraflarından alma da nereden alırsan al...insanları deli eder seni....
metropol bölgesinden almaya çalış. yani boğaza yakın yerlerden. Üsküdar, beykoz, beşiktaş sarıyer, kadıköy gibi.
bu ay sonunda halkalı ikitelli projesi cıkacak.telefon acıp bilgi alabilirsin.
beyoglu hacıhusrev de guzel daireler var diyorlar
Saydığın yerler hep dağbaşı zaten. Anadoludan alacaksan Kadıköy, Üsküdar bulmaya çalış yoksa çok uzak kalırsın merkezlere.
valla maslak'a ulaşımı kolay olsa halkalıda siteler var kesin oradan al derdim yine aklında bir köşede dursun mükemmel evler ucuz fiyata.. birde beylikdüzü oradaki sitelerde çok güzel ulaşım sorunun yoksa en güzel iki alternatif oturacağın yer birazcıkta senin yapın ile alakalı olmalı bakmadan önce onu da araştır mesela. ben fatihte oturamam sakallı adamlar filan peçeli teyzeler bayar beni. sende kendine göre yaşayacağın yeri tart bence