Şimdi Ara

İSTANBULKART YÜKLEMELERİNE 50 TL BONUS 1-31 OCAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
5
Favori
2.188
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.garantibbva.com.tr/bonusflas?source=paylas&type=20&parameterId=I000048769

• BonusFlaş’tan Garanti BBVA kartlarıyla yapılacak 20 TL ve üzeri her İstanbulkart yüklemesine 5 TL, toplam 50 TL bonus verilecektir.
    • BonusFlaş’tan İstanbulkart yüklemesi yapmak için Ödemeler menüsü altından İstanbulkart Yükleme seçeneğine tıklayarak İstanbulkart’ınızı kaydedebilir ve kolayca kartınıza bakiye yüklemesi yapabilirsiniz.
    • İlk harcamadan önce BonusFlaş’tan HEMEN KATIL’ın tıklanması gerekmektedir.
    • Garanti BBVA Bonus’lar, Money Bonus, Flexi, Paracard, şahıs şirketi sahiplerine ait Bonus ticari kartlar ve Bonus sanal kartlarla yapılan işlemler kampanyaya dahildir.
    • Kampanya müşteri bazında olup, bir müşteri en fazla 50 TL bonus kazanabilir.
    • Kampanya kapsamında kazanılan bonusların kullanımı 3 Şubat – 3 Mart 2022 tarihleri arasındadır. Bu tarihten sonra kullanılmayan bonuslar geri alınacaktır.
    • Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki geçerlidir.
    • Garanti BBVA kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kredi kartını seçemiyorum ödeme yaparken.

• Gecen ayın 50 bonusu bugün gelmesi gerekiyordu ama hala yüklenmemiş kampanyaya katılıp bu ay 50 bonusu gelen varmı?

• gül_ym kullanıcısına yanıt

Bana da gelmemiş hocam.

• Kampanya detayda 03.01.2022, fakat ödül kullanım dönemi 11.01.2022 görünûyor, sanırım değişmiş.

• Degerli musterimiz, 31 Aralik tarihinde baska banka POSlarindan Garanti BBVA kartlari ile yapilan harcamalar bankamiza gecikmeli olarak iletilmektedir. Bu nedenle 31 Aralik'ta biten kampanyalardan bonus kazanacak musterilerimizin bonuslari 11 Ocak'ta yuklenecektir. Bonus kazanmaniz durumunda, kazanilan bonuslari 9 Mart'a kadar kullanabilirsiniz. Anlayisinizi rica eder, iyi gunler dileriz. B016

Puan yüklenmeme nedeni bu arkadaşlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 20 yerine 30 yükleyin hergün harcama kampanyasına sayıp +1 lira da ordan geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ykanarya Y kullanıcısına yanıt

Nerede yazıyor bu kampanya?

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    İSTANBULKART YÜKLEMELERİNE 50 TL BONUS 1-31 OCAK

• ykanarya Y kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Kişiye özel sanırım ben de çıkmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Teşekkürler. Kişiye özel sanırım ben de çıkmıyor.

Kişiye özel değil geçen 1000/20 (75 ve üzeri alışveriş 1000 e tamamlanınca 20 TL ekstra bonus) kampanya devamı genel kampanya bu he işe yarar mı eğer 30 gün boyunca günde 30 TL harcama yaparsanız 30 TL bonus alırsınız o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 5 Ocak 2022; 22:46:27 >
  • Bonus flaşta bende çıkmıyor. Şunlar da çıkmıyor. Anlamadım.

https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/oyun-muzik-bf-kampanyalari

https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/dizi-film-bf-kampanyalari

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Bonus flaşta bende çıkmıyor. Şunlar da çıkmıyor. Anlamadım.

https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/oyun-muzik-bf-kampanyalari

https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/dizi-film-bf-kampanyalari

Çıkması lazım (şu günde 1 TL toplam 30 TL bonus olan) çünkü kampanya kişiye özel değil Bonus Flaş' ta biraz aratın sayfanın altlarında da olabilir ama kişiye özel de değil kampanya

• İSTANBULKART YÜKLEMELERİNE 50 TL BONUS 1-31 OCAK
  • O bahsettiğin kampanya bende de yok. Kişiye özel sanırım.

• Paracard bonus kısmından çıkıyormuş hocam.

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Nakiti harcamak bana uymaz hocam sağolasın :)

• Aralıktaki kullanımların bonusu hala yüklenmedi ne zaman yükleniyordu normalde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Garantiden ödeme talimatı verip istanbulkart uygulamasıyla da nfc özelliğiyle bakiyeyi karta aktarınca bonus kazanabiliriz değil mi? Bu ay öyle deneyeceğim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • WoodGuy kullanıcısına yanıt

31 aralıkta bir problem mi ne olmuş, 11 ocak'da diye mesaj gelmişti geçenlerde. o gün harcama yaptıysanız ekstrenizi mutlaka kontrol edin. Sistemsel hatadan dolayı çift çekimler vs olmuş.

bu istanbul kartı direkt marketlerde kullanabiliyor muyuz? kullanabilmek için ekstra bir işlem yapmamıza gerek var mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.