Şimdi Ara

İSTANBULKART YÜKLEMELERİNE 50 TL BONUS 4-31 EKİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
874
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İstanbulkart yüklemelerinize toplam 50 TL bonus!
    https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/istanbulkart-yuklemelerinize-bonus-kampanyalari

4-31 Ekim 2021 tarihleri arasında BonusFlaş’tan kampanya katılımı sonrasında Garanti BBVA banka veya kredi kartlarıyla yapılacak 20 TL ve üzeri İstanbulkart yüklemelerine 5 TL, toplam 50 TL bonus verilecektir.

DİĞER BİLGİLER

• BonusFlaş’tan İstanbulkart yüklemesi yapmak için Ödemeler menüsü altından İstanbulkart Yükleme seçeneğine tıklayarak İstanbulkart’ınızı kaydedebilir ve kolayca kartınıza bakiye yüklemesi yapabilirsiniz.
    • İlk harcamadan önce BonusFlaş’tan HEMEN KATIL’ın tıklanması gerekmektedir. Kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan bonus kazanamayacaklardır.
    • Garanti BBVA Bonus’lar, Money Bonus, Flexi, Paracard, şahıs şirketi sahiplerine ait Bonus ticari kartlar ve Bonus sanal kartlarla yapılan işlemler kampanyaya dahildir.
    • İlgili işleminiz Kampanya Takip alanına, işlem tarihinizden bir gün sonrasında yansıyabilir.
    • Kampanyaya yalnızca 20 TL ve üzeri tutardaki İstanbulkart yüklemeleri dahil olacaktır.
    • Her müşteri bu kampanyadan en fazla 1 kez yararlanarak her bir işleminden 5 TL, toplam 50 TL bonus kazanabilir.
    • Kampanya kapsamında kazanılan bonusların kullanımı 3-30 Kasım 2021 tarihleri arasındadır. Bu tarihten sonra kullanılmayan bonuslar geri alınacaktır.
    • Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki geçerlidir.
    • Garanti BBVA kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

KATILMAK İÇİN

BonusFlaş’tan HEMEN KATIL butonuna tıklaması gerekmektedir.

KAMPANYA BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ

4-31 Ekim 2021

BONUS GEÇERLİLİK TARİHİ

3-30 Kasım 2021

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 30 TL yüklemeyi 24 TL ye yaparım. İlgilenenler mesaj atabilir.

• İstanbulkart şok marketlerde kullanılıyormuş diye yazı okudım
    Buradaki şok a sordum kullanılmıyor dedi.bilgisi olan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: 2ekmek1sut

İstanbulkart şok marketlerde kullanılıyormuş diye yazı okudım

İstanbulda şok, a101, migroslarda kullanılabiliyor. İstanbul dışında bilemiyorum (büyük ihtimalle kullanılamıyordur)

• Guya benzin alirkende kullaniliyor daha kabul eden islem yaptiran yer gormedim atasehirde sormadigim benzinci kalmadi...

Bence belbim'in el atmasi lazim bu ise

• quote:

Orijinalden alıntı: exqwerex

İstanbulda şok, a101, migroslarda kullanılabiliyor. İstanbul dışında bilemiyorum (büyük ihtimalle kullanılamıyordur)

Alıntıları Göster

Bendeki kart eski bir kart.bamd şeridi yok.ödeme alınırken nfc temasız olarak mı alınıyor yoksa postan çekimmi oluyor bilginiz varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: 2ekmek1sut

İstanbulkart şok marketlerde kullanılıyormuş diye yazı okudım

istanbuldaki şok marketlerde kullanıyorum

kasiyer geçerli değil diyorsa bilmiyordur daha tecrübeli birisini çağırtın o biliyordur

banka puanı bile kullanmayı henüz bilmeyen kasiyer var eğer bilmiyorsa puan geçmiyor diyip işin içinden çıkmaya çalışıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2ekmek1sut kullanıcısına yanıt

hafızamda kalan şok ve a101 lerde ayrı bir aparata tutuyorlar kartı, migroslarda aynı pos cihazına okutarak tutar çekiliyor

• https://forum.donanimhaber.com/istanbulkart-bakiye-yuklemelerinize-toplam-50-tl-bonus--150738089

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.