Şimdi Ara

İtopya.com fiyaskosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 28 Nisan'da bu siteden alışveriş yaptım. Ürün tutarım 8.880₺ ve bu firma verdiği taahhütleri yerine getirmeyi beni kandırdı ucuz bir numara ile.

Olay şu : Siparişimin 6. Günü mail ile bilgi almak istedim. 3 defa mail attım ve siparişim hakkında bilgi almak istedim. Mail içeriğinde ürünüm 11-12 Mayısta kargoya verileceği söylenmiş. 7. Günüde 8/05/2020 tarihinde dolacağı için söz verdikleri tarihi geçtikleri için 6. İş gününde yasal hakkımı kullanıp iptal talebi verdim hem sitelerinden hem de müşteri hizmetlerinden. Bir anda sesi sedası çıkmayan İtopya Bilgisayar beni sabah 09:39'da aradı ve ürünümün hazır olup gün içinde kargoya verileceği bilgisini pylaşto. Durumu anlayışla karşılayıp iptal kararımı gözden geçirip tamam kargoya verilsin dedim.

Gün içinde kargoya verilecek diye beklerken artık mesai sonununda yaklaşmasına yakın kendilerini aradım ve ürünüm kargoya verilmedi diye sordum. Telefonu açan kişi Dile hanım müşterisi ile sanki kahvehane'den arkadaşıymış gibi iletişim kurup 'kargoya sevkiyatı saat 5'de' gibi bir tavırla cevap verdi. Siz ve biz gibi kelimeler kullanamayan kurumsallıktan oldukça uzak bir firma olduklarını belli ettiler.

Ne tesadüf ki tam görüşme esnasında kargo takip numarası düştü sisteme. Anlaşmalı oldukları kargo firmasının 'kurye çağır' sekmesini inceleyin. Örneğin pazartesi saat 17:00'a rez yaptırırsanız gelip sizden teslim alıyorlar. Ve size bir takip kodu paylaşıyorlar. Kargoya verildi denilen ürünüm koskoca bir yalan dolan ile bugünde verilmedi. Verdiği sözü tutamadı İtopya. Ve bunu öyle bir güne denk getirdi ki hem kendileri hem kargo şirketi kapalı olduğu için mesai saatleri dışında asla bilgi alınamamakta.

İstanbul içinde kendilerine 5km olan bir mesefaye bile verdikleri sözde kargolama yapmadılar. 7. İş gününde sözde kargoya verdik gibi bir aldatmaca işine girdiler.

Bu kadar tecrübesiz ve kalitesiz bir firmadan daha önce alışveriş yapmamıştım! Para iadesi yapmamak için ve maddi, manevi zarara uğramamak adına müşteriyi nasıl oyalarız onu nasıl kandırırız gibi bir dolandırıcılığa başvurup ne yapıp ne edip ekstra süre kazandılar!

Buradan alışveriş yapacaklar bir daha düşünün!

• Bu tarz sitelere hiçbir zaman güvenmiyorum. Eğer bilgisayar ya da parça falan alacaksam her zaman gider kendim alırım.
  • STENSTEN kullanıcısına yanıt
    Güvenelim dedim ve denedim. Daha ilk siparişimde yaşadığım rezaleti paylaşmak istedim sizlerle. Yani akıl alır gibi değil gerçekten. En basitinden bir özür dilemek bile zor adamlar için. Dolandırıcılıktan farkları kalmadı gözümde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek inandırıcı gelmedi. Özellikle dünyadaki tüm devletlerin kıtlıkla mücadele ettiği bugünlerde bile ve isteyerek lüks tüketim ürünleri sipariş verenler pek iyi niyetli değil benim gözümde.
  • Evet bu kadar insan toplandık ve bu tarz firmalara art niyetimizi göstermek için uğraşıyoruz. Tabikide başına gelmediği sürece bunu anlaman mümkün olamaz. Yazık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanane yahu? Sürekli bu konular altında gıcık gıcık yorumların çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 9 Mayıs 2020; 15:52:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: STENSTEN

Sanane yahu? Sürekli bu konular altında gıcık gıcık yorumların çıkıyor.
    Gurbette canı sıkılmış heralde dikkat çekmeye çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İncehesap.com Rezaleti
    5 yıl önce açıldı
    Hepsiburada.com Reklamı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.