11k siralamam var ailem ve cevrem tip yazmami istiyorlar ama ben itu makine istiyorum. Ailem istanbulda maddi anlamda zorluk cekecegimi soyluyor ama itunun vakiflarla burs verdigini duydum. Konu hakkinda bilgisi olan var mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
itu burs olanaklari
-
-
İhtiyaç bursu vs var itüde ancak o burs size ne kadar yeter size çıkar mı belirsiz bence buna bel bağlamayın aileniz de zorluk çekeceğiniz konusunda doğru söylüyor istanbul diğer şehirlere göre fiyatların biraz daha fahiş olduğu bir yer sadece burs ile geçinebilir misiniz bilmiyorum. hangi şehirde yaşıyorsunuz
-
quote:
Orijinalden alıntı: chamaYKSİhtiyaç bursu vs var itüde ancak o burs size ne kadar yeter size çıkar mı belirsiz bence buna bel bağlamayın aileniz de zorluk çekeceğiniz konusunda doğru söylüyor istanbul diğer şehirlere göre fiyatların biraz daha fahiş olduğu bir yer sadece burs ile geçinebilir misiniz bilmiyorum. hangi şehirde yaşıyorsunuz
mersinde yasiyorum. Sadece bursla degil ailem yine belli oranda destek olacak ama 4 yil icinde ekonominin ne durumda olacagi belli degil bu konuda endise ediyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X