< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bilader siz şaka mısınız ya esamesi okunmuyormuşmuş. Bu ülkeden çıkan herhangi bir Ceng mezunun yapabileceği her şeyi İTÜ Ceng mezunu da yapabilir, İTÜ'de okuduğu için yapamayacağı bir şey olmaz. Hele yurtiçinde İTÜ mezununun tercih sebebi olmayacağı bir kurum yok. Ben hayatımı Ankarada geçirmek istiyorum diyene okul sonrası ODTÜ falan daha çok kapı açabilir, eğer esamesi okunmuyor yorumu savunma sanayi vs. için yapıyorsanız belki o olur onların avantajı.
|
bu hacettepe trolleri her gün daha fazla saçmalamayı başarıyor
![]() |
Dostum liseli kafanla bilmediğin şeylere yorum yapmasan iyi olur ya. Hiçbir argüman sunmuyorsun araştırın görün diyorsun ortada zaten İTÜ'nün Hacettepe ile kıyaslanamayacağı. Sana galiba Hacettepe bilgisayar gelecek onun kuyruk acısı olsa gerek.
|
Yazık kafana
|
Kardeşim seni forumda bir süredir görüyorum. Yazmayayım diyordum ama yazacağım. Öncelikle kardeşim diyorum çünkü yazdıklarından daha herhangi bir üniversitenin kapısından dahi girmediğin anlaşılıyor, anladığım kadarıyla yaşın küçük. Öncelikle tercih sıralaması yükselen okul diğerini "geçmiş" olmaz. Okulların kalitesi uzun yıllarda oluşur veya değişir. Emin ol sektörde hiç kimse okulların taban puanı değişikliklerine takmaz. Büyük ve isimli okullar zaten bellidir ve bunlar 2-3 yıl içinde değişen şeyler değildir. İtü, odtü, yıldız gibi üniversiteler her şeyden önce geniş bir network ağı olan okullardır. Türkiye'de mühendisliğin her alanında çalışan çok kıymetli mezunları vardır. Her türlü sektörde cv'ni öne çıkartacak bir isimleri vardır. Bunlar 2-3 yılda değişecek basit şeyler değildir. Hacettepe kötü bir okul değildir. Ülke ortalamasının gayet üzerindedir. Ama sen sağlık alanıyla ön plana çıkan bir okulun neredeyse 250 yıldır sadece mühendislik eğitimi yapan ve bu konuda hala ülkenin zirvelerinden birisi olan okulu geçeceğini söylersen insanlar sana gülerler. Bunları bu yaşta anlamaman normal olabilir. Senin için bu okullar ve bölümler sadece birer puandan ibaret olabilir. Muhtemelen birkaç yıl sonra bu yazdıklarımı daha iyi anlayabilecek olgunluğa erişirsin. Sana hayatında başarılar dilerim.
|
Hocam nedenini de yazsanız bir çok iyi olacak. İtü yü forumda afedersiniz itin kafasına yerleştiriyorlar ama bu 2k dan adam alan yer o kadar mı çöp burası ? Ya da rakip elemek için mi çamur atıyorlar anlamadım
|
Itü gayet sağlam okul forum sevmiyor sadece buraya takılma çok
|
Forumu sürekli kötülemesi,yıldızın arada bir çalkalanması gibi sebepler elbet etkili ancak gören de biri ilk 100den alıyor diğeri 300kdan alacak sanar.Bu forumda ybs övüldü diye son 3 senede 21.8 den 2.6ya geldi bu onu ankara hukuk veya istanbul hukuktan daha mı iyi yapar ? Hacettepe daha iyi olabilir yıldızdan ancak biri çulsuz gezecek diğeri villasını çekecek mezun olur olmaz gibi davranıyorsunuz
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mofarah -- 14 Ağustos 2020; 14:37:42 > |
|
|