Arkadaşlar yatay geçiş gibi bir durumum olabilir.Bu ortalama nasıl yapılır sınavlarımın nasıl olması lazım İTÜ'lüler bilgilendirirse sevinirim.
öküz gibi çalışman lazım başka yolu yok. Hatta şunu da diyebilirim. Öküz gibi çalışıp da yapamayadabilirsin bu ortalamayı.
quote:
Orijinalden alıntı: ArkandayIM
öküz gibi çalışman lazım başka yolu yok. Hatta şunu da diyebilirim. Öküz gibi çalışıp da yapamayadabilirsin bu ortalamayı.
öss disiplininde çalışman gerek.
bölümüne göre değişir. matematik bölümünde yapmak var çevre mühendisliğinde yapmak var kolay bi bölümdeysen ortalama çalışmayla yapabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: İTÜFEB
öss disiplininde çalışman gerek.
Öss mi ?
10 tane öss'yi önüne koysalar daha rahat yapar.Hocalar bir taktı mı,ağzınla kuş tutup kanatlanıp uçsa dahi geçemezsin.Bir sınava 2 sorula 2.5 saat verip defterler açıkken dahi sınıf ortalaması 15 olabiliyorsa 1-2 puan aldığınıza sevinirmisiniz yoksa ağlarmısınız bilemem.
3.30 ortalama zordur zor,şimdiye kadar yapmadığın bir efor (afederseniz ama gerçek hocalara yalakalık ) sarfetmeniz gerekir.
itülük bi durum değil herşeyden önce bu, genel bi soru. abarttığınız kadar da zor bişey değil. tabi kişinin kapasitesine göre değişir herşey. hep deriz ya düzenli çalış düzenli çalış diye işte o düzeni tutturursan hiç sorun olmaz. ben vizelere falan son gece sabahlar öyle çalışırdım böyle yapmamak lazım tabi, gerçi ort. iyi geldi benim şu ana kadar da bu sene düzenli çalışcam(her sene aynı gazla başlarım)yok hocanın takması falan öyle şeyler olmaz teknik okullarda en azından ben odtüde öyle bişey duymadım itüde de sanmam yani, koca anfide kim niye takcak sana durduk yere bi kıllık yapmadığın sürece. hukuk okumuyosun sen, amacın geçmek değil AA almak olucak. geçmekte bişey yok zaten illaki geçiriyor hocalar bi şekilde, iyi notla geçcen.
bölümüne göre değişir inşallah ilk yık bölüm dersin çok yoktur boşyere onlara kafa patlatma
bunun yanısıra fizik ve matematik en çok zorlayan havuz dersiymiş hele ingilizce olan ki bölümüne göre birinden birini ingilizce alacaksın
bunun yanısıra reklam kokan hareketler yapıp üst dönemlerden ata 101 ve 102 yi alırsın biraz dahada yükseltirsin ortalamayı
tabii bunlar sadece duyum ben hazırlıktaydım daha yeni geçtim fakülteye ama üniversite içi yatayda itünün kontenjanları çok iyi
çalış arkadaşım yapcak başka bişeyin yok
itü gibi yerdesin napıcan yatay geçişi
www.teknikforum.com
quote:
Orijinalden alıntı: ArkandayIM
üniversitede böyle bir ihtimalde mevcuttur.okumaya başlayınca anlarsın ortalama nasıl yapılır.
önerim haftada aldığın dersin kredisi kadar saat minimum çalışman.mesela 22kredi, haftada 22 saat eder günde ortalama 3 saat:) 3.5 ve üzeri ortalamar hayal değil ama zor:)
Tek kelime ile ÇALIŞARAK.Öyle öküz gibi de değil hem sosyal hayatın olup hemde derslerin iyi olabilir.Moralini bozan hiç bir konuşmayı kaale alma
tüm derslere girersen yaparsın cok cok zor değil. arkadas 3.40 civarı bisey yaptı ve insan dısı bi eforu yok normal calıstı adam.
eski sınav sorularına bak yakın cıkıo zaten 1-2 donem oncesiyle (ama bazen cok ters kose gelebiliyo tek soru)
he ben biliyo gibi konusuyorum ama ortalamamı sorarsan 1.44 derim susarım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme