Şimdi Ara

İTÜ ELOHAB VS İTÜ MAKİNA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Teşekkürler.

• İkisinde de okuyan arkadaşlarım var. İki bölümde çok zor ve itüde bu 2 bölümü de okusan aç kalmazsın merak etme. Bence hangisi sana daha yakın geliyorsa onu yaz. Gir bölümlerinin sitesine ders programlarına ve derslerin içeriğine bak. Hangisi sana daha iç açıcı geliyorsa ve yapabilirliğini hangisinde daha fazla görüyorsan o bölümü tercih et. İlerde pişman olmazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İTÜ Makine farklıdır , Elektroniğe özel bir ilgin yoksa tercihin Makine olsun.
  • Makinada en iyi Itu ve Odtu.Seciceksen makina sec.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekşide itü makinaya ezber diyen var övmeyenlerin sayısıda az değil
    ayrıyeten ehbde de elektroniğe fazla yönelen yokmuş
  • nedir makinada askeri sanayide çalışma imkanı nedir?
    bide malesef 2 aylık fem geçmişim oldu sadece 2 ay sıkıntı olurmu acaba?teşekkürler
  • Kesinlikle elohab diyorum ve ekliyorum:

Gelisen teknolojiyle cagimiz internet haberlesme cagi oldu makinayi kucumsemek icin demiyorum ve sahsi gikrim hu yondedir.

Sunuda ekleyeyim sanayi devrimi sirasinda uni olsa ve kararsiz kalsam iste o zaman makina okurdum.

Biraz garip oldu ama elohab iyidir derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elohab diye kısalttıysan daha şimdiden bölüme hoş geldin :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dontgetdown D kullanıcısına yanıt
    :D sizce hangisi daha avantajlı
  • qwe1231 Q kullanıcısına yanıt
    Dostum babam makine 84 mezunudur, ve de bende 4. Sınıf ehb öğrencisiyim; şunu söyleyebilirim ki makine de elektronik de doyma noktasına erişmiş durumdalar. Bu durum da benim araştırma alanımın temelli farklılaşmasına neden oldu. Ama illaki ikisi arasında bir uçurumda kalmışsan ve birini kesin olarak seçmen gerekiyorsa, lisedeki fizik dersini az çok hatırlamanı ve de mekanik ve termodinamik konularından mı, yoksa elektronik devre elemanları ve de elektromanyetik problemlerinden mi daha çok zevk aldığını hatırlamanı isterim. Ben de aslında makineyi düşünüyordum zamanında, ama beklediğimden daha yüksek bir sıralama elde edince elohab'ı daha üste yazdım, kesinlikle pişman değilim :)
    Maaş açısından ise şu anda makine mezunlarının aldığı maaşı bilmemekle beraber, bizim bölümdekilerin genelde haberleşme sektörüne yöneldiğini, ve de 3200-4000 arası net maaşla işe başladıklarını söyleyebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dontgetdown D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.