Şimdi Ara

İTÜ Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnş bu sene sınava gircem kendime bir hedef listesi yapmaya çalışıyorumda

İtü den istediğim Endüstri ve Bilgisayar Muh. bölümleri var...
    İtü Bilgisayardan mevzun olunca nasıl bir iş imkanı olur yani bilgisayar tamirciliği gibi akşama masa başında bir olmuyordur heralde :S
    Endüstri müh. ü zaten biliyoruz üst düzey yönetici olunuyor genelde...

Birde İtü de okuyanlardan istediğim şey nasıl bir üniv.'dir.
    Yani 120 erkeğe 1 kız düşüyormuş falan filan böyle teknik lise
    (genelleme yaptım her teknik lise böyle değildir) gibi abaza dolu bir yer mi?
    Sosyal bir okul mu? Yani Boğaziçi ile kıyaslanabilir mi?
    Festivaller falan filan düzenleniyor mu?

Not:İtü paylaşım konusuna yazmadım çünkü bi dolu sayfa olmuş bakan eden yok cevap bulamazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa666

http://forum.donanimhaber.com/m_33434634/mpage_1/key_/tm.htm
    al arkdaşım

Saol Ama baktım bu konulara zaten bunlara bir cevap yok kazananların puan paylaşım konusu olmuş:S
  • Up! hadi itü ye gidenler biraz yardım olun
  • niye herkes mezun değilde MEVZUN diyor anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

niye herkes mezun değilde MEVZUN diyor anlamıyorum.

Bu arkadaş dışında "mevzun" diyen kimse görmedim.
  • iyidir iyi.
    işletme mühendisliği diye bi bölüm var tek orada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimya mühendisliği nasıldır ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

quote:

Kusura bakmayın dalgınlığıma gelmiş mevzun sanıyordum öğrendim MEZUN muş
  • ben de itü yü yeni kazandım.itü iidir teknik üniv.yergüzel tam gökdelenler arası boğaza bakıyor..istanbuldasın ayrıca.256yıllık üstelik..2 büyük teknik üniv den biri(yıldız ve karadenizteknik teknik deil aldatmaca)
    MÜH.OKUYACAKSAN YA İTÜ YA ODTÜ
  • quote:

quote:

daha önce açılmış 3 topicde ben gördüm. aynen bu arkadaş gibi onlarda mevzun olarak biliyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata_1923

ben de itü yü yeni kazandım.itü iidir teknik üniv.yergüzel tam gökdelenler arası boğaza bakıyor..istanbuldasın ayrıca.256yıllık üstelik..2 büyük teknik üniv den biri(yıldız ve karadenizteknik teknik deil aldatmaca)

O yönlerden iyi de erkek dolu olması beni korkuttu :D
  • quote:

quote:

quote:

daha önce açılmış 3 topicde ben gördüm. aynen bu arkadaş gibi onlarda mevzun olarak biliyordu

dur hatta link atayım.

http://forum.donanimhaber.com/m_32297570/mpage_1/key_mevzun//tm.htm#32302223

yukarıdaki konunun başlığı yine mezun değil de mevzundu arkadaşa söylediler düzeltti. hatta 3.mesaja bakabilirsin.

bir link daha ;http://forum.donanimhaber.com/m_33679470/mpage_1/key_mevzun//tm.htm#33691894

bu linkdeki mesajlar """"Evet bu arada metrixcafe arkadaşım,çok az mevzun falan verme muhabbeti yok.."""""""""

""""""""Unutmayalım ki mühendislik te nerden değil nasıl mevzun olduğun önemlidir """"""""

daha epey gördümde uğraşamıyacam şimdi.

• @metallurgy

Biraz celallenmişsin. Kanıt göstermene gerek yoktu ki.
  • @barman
    bende sana görüp görmediğini sordum mu ki mesajımı alıntı yaparak cevap veriyorsun.
  • İlginç, kelimenin "mevzun"a benzer bir telaffuzu da yok.
  • itünün yeri benim hoşuma gitmedi yaff etrefı bayır bacak her taraf rampa :D üni olarak çok güzel kesinlikle tavsieye ederim ayrıcalığı falan çok fazla sosyal hayat baya gelişmiş diye biliyorum hatta bi ara tarkanı falan getirtmişler die duymuştum(ben söyleyenin yalaçısıyım doğru değilse tabi :D )

• quote:

Orijinalden alıntı: emre9110

itünün yeri benim hoşuma gitmedi yaff etrefı bayır bacak her taraf rampa :D üni olarak çok güzel kesinlikle tavsieye ederim ayrıcalığı falan çok fazla sosyal hayat baya gelişmiş diye biliyorum hatta bi ara tarkanı falan getirtmişler die duymuştum(ben söyleyenin yalaçısıyım doğru değilse tabi :D )

İnş oyledir :D yerini begendim inönü stadına yakın

• quote:

Orijinalden alıntı: ata_1923

ben de itü yü yeni kazandım.itü iidir teknik üniv.yergüzel tam gökdelenler arası boğaza bakıyor..istanbuldasın ayrıca.256yıllık üstelik..2 büyük teknik üniv den biri(yıldız ve karadenizteknik teknik deil aldatmaca)

İTÜ neye göre Teknik olmuş ? Yada ODTÜ ? Yada Yıldız (Pardon sen bunu saymıyormuşsun) tanımını yapta herkes öğrensin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 27 Ağustos 2009; 20:29:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrcgN®

quote:

itünün yeri benim hoşuma gitmedi yaff etrefı bayır bacak her taraf rampa :D üni olarak çok güzel kesinlikle tavsieye ederim ayrıcalığı falan çok fazla sosyal hayat baya gelişmiş diye biliyorum hatta bi ara tarkanı falan getirtmişler die duymuştum(ben söyleyenin yalaçısıyım doğru değilse tabi :D )

İnş oyledir :D yerini begendim inönü stadına yakın

endüstri öyle bilgisayar maslak da

• quote:

evet tarkanı getirtmişlerdi bizim ev itüye yakın sayılır dışarı çıktığımda tarkanın sesi geliyordu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.