Şimdi Ara

İtü nün yurt dışına çıkan öğrenci sayısı diğer top tier üniversitelere göre neden daha az (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
4
Favori
4.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gayet fark var bu arada saydığı diğer üniler ile İTÜ arasında :D fark yok diyen neyin kafasını yaşıyor sıralamalara bakmadım ama şu üstteki üniler gelen hangi insan gidip de itüyü yazar madem itü de top üni :D

• Hadi tamam allah belani verdi itülü oldun da ytü nedir hocam insanlığın en alt seviyesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panzer1437 kullanıcısına yanıt
    Forumda itülü olmak zor değil mi hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam keşke itülü olmasaydım

• Bilkentte zengin çocuğu çok parayı verip gidiyorlar. İtü gariban yeri.

• Leopard76 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben staja giderken bile itülü olmanın avantajını gördüğümden takmıyorum artık forumu. Odtülü olsam daha iyi olabilirdi daha iyi okul da olabilir orasını bilemem ama ben memnunum itüde okuma şansı yakaladığımdan. O yüzden normal hocam alıştık

Ne stajı knk 1. Sınıfta

• Valla hocam 2. Sınıf sayıldığımız için gidiyorum bir fabrikada staja bakım onarım kısmına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panzer1437 -- 29 Ağustos 2024; 16:28:1 >
    Hocam bir de memnun olmayacak mısın çok iyi yer itü, eksiği vardır tabiki de goat yer

• Yurt dışına çıkmak çoğunlukla paraya bakıyor üniye değil. TC'de top tier okumanın Avrupa'da YL için top tier ünilere girebilmek açısından avantajı var onun dışında parayı basarsan yurt dışında okursun zaten.

Sosyolojik bir analiz yaparsan ilk 1000'e girip koç'ta bilkent'te boğaziçi'nde okuyan öğrencilerin birçoğunun ailesi zengin veya güçlü bağlantıları var. Üniversite, hoca ve güç avantajlarını kullanarak da yurtdışında prestijli yerlerde okuyabiliyorlar veya prestijli yerlerde çalışabiliyorlar.

• maneo M kullanıcısına yanıt

Alakasız odtüdeki kitleyle itüdekinin maddi durumu çok farklı değil (boğaziçinin de değil orası ayrı)

• 1773'de kurulan ülkenin en köklü teknik ünisi,kaç tane cumhurbaşkanı başbakan yetiştirmiş okul top tier olmuyor da ne oluyor acaba🤓 sırf denizcilik fakültesi yeter top olmasına

• dumduma D kullanıcısına yanıt
    İstanbul, marmara, gazi ve harp okulları da cumhurbaşkanı yetiştirdi. İstanbul üniversitesine de 1453 diyorlar kuruluşa bu saydığın özelliklere bakılırsa İstanbul Üniversitesinin top ların da topu olması gerekiyor

• D0MEST0S kullanıcısına yanıt

sadece bu özelliklere bakarak top üni demediğimi biliyosun heralde İtü'nün sıralamaları belli ve saydığın okullardan çok daha yüksek.Odtü Boğaziçi ile de farkı aman aman değil.Üstüne bi de bu özellikleri var demeye getiriyorum olayı.

• Yav herkes biliyor itünün top üni klasmanına giremeyeceğini. İtü top ünilerin altında top üni klasmanına girmeyen ünilerin üstünde arada bir yerdedir

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Türkiyede iyi şirketlerin olduğu şehirlerde iyi bir ev 25kdan başlıyor. iyi bir üniden mezun olan jrların ortalama maaş ise 40 civarında. nereye böyle bir şey yok? yarısından bile fazla

• daxpc kullanıcısına yanıt

Yeni mezun Yazılımcı maaşları 150 bin liradan başlıyor

İtü nün yurt dışına çıkan öğrenci sayısı diğer top tier üniversitelere göre neden daha azwww.dreamgames.com
    Software Engineer (New Grad)
    https://www.dreamgames.com/jobs/software-engineer-new-grad

• 1- oraya girebileceğini sanıyor musun? ve 1 tane ilan tüm sektör gerçeğini değiştiriyor mu?

2- o ilandan alınan yazılımcı sayısı toplasan 5'i geçmiyordur, hatta ben o ilandan bir kişi bile alındığını sanmıyorum, bunun dışında neredeyse hiçbir ilanda maaş aralığı yazılmamış. çok net ki pr ekibi işi

İtü nün yurt dışına çıkan öğrenci sayısı diğer top tier üniversitelere göre neden daha az

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158632892

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 29 Ağustos 2024; 22:49:28 >

• daxpc kullanıcısına yanıt

Hayır ben maaş veren olcam. Enayiler gpa kasıp yazılımda kendini geliştirsin.

• dumduma D kullanıcısına yanıt
    Boşa hiç uğraşma hocam. İTÜ top üni değil. Berbat okul. Okunmaz. Odtü boğaziçi bilkent dışı okullar çöp. İtülüler de işte nebilm yurtdışına falan çıkamıyorlar. Mezun kalitesi de kötü. Hatta şirketler itü diyince ıy biz itülü almıyoruz sadece top tier üniden falan mezun alıyoruz diyormuş. İtü mezunları neden işsiz görebilirsin ayrıca.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.