Şimdi Ara

iveco daily-renault master-fiat ducato HANGİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
20.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalaryaklaşık 3.5 yıldır kullandığımız aracımızı artık değiştirme vakti geldi yeni araç seçimi için fikirlerinizi almak istedim

şuanki aracım renalt master l2 2011 model 116000 km de aracı değiştirme sebebim yenilemek memnuniyetsizlik yok

şuanda aklımda iveco daily 35s13 tek tekerlek kısa şasi kamyonet var fiyatı aluminyum kasa ile birlikte 56.000 tl ye veriyorlar

fiat ducato ise hiç tutulmuyor yeni kasası bi nebze güzel fakat markaya karşı önyargım var ve fiyatı yüksek yaklaşık 60.000 tl istiyorlar kasasız haline

renaut master ise hep aynı arabayı kullanmaktan sıkıldım ayrıca önden çekişli olduğu için yağmurlu karlı yollarda yüklü iken patinaja düşmesi bir dezavantaj yakıt olarak ön takım olarak motor olarak bizi hiç üzmedi kasasız fiyatı 54.000 tl civarında

not: renault masterda sadece abs var dailyde ise hız sabitleyici esp gündüz farı sis farı vs var ducatoda da çoğu özellik standart olarak gelmiş

almayı düşündüğüm daily (bu arada alacağım araç 2.3 multijet II 126 ps 6 ileri vitesli daily)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-kamyon-kamyonet-ilk-el-otomotiv-den-sifir-km-iveco-daily-35s13-3450-kamyonet-160728971/detay

• Fiat ducato tabiki de yeni kasasıyla gayet güzel olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

Fiat ducato tabiki de yeni kasasıyla gayet güzel olmuş.
    Yük için arkadan çekişli olanlar her zaman daha iyi olur. Bu nedenle Ya Ford Transit bakın yada iveco daily.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Yük için arkadan çekişli olanlar her zaman daha iyi olur. Bu nedenle Ya Ford Transit bakın yada iveco daily.

Alıntıları Göster
    15lik renault master bakmıştık bizde yakıt olarak falan cok iyi olduğunu duymuştum araştırıp ancak Karşı gazetesi batınca oraya minibüs bağlamaktan vazgeçtik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iCrusade

15lik renault master bakmıştık bizde yakıt olarak falan cok iyi olduğunu duymuştum araştırıp ancak Karşı gazetesi batınca oraya minibüs bağlamaktan vazgeçtik :)

Alıntıları Göster
    nedense ducatoya hiç sıcak bakmıyorum çevremdekiler süspansiyonlarının kötü olduğunu kütük gibi araba olduğunu söylediler açıkcası on görünümü birazcık daha güzel olsaymış düşünebilirdim
  • İveco Daily ticaret için biçilmiş kaftan. Emsallerine göre daha sağlam duruyor geneli.

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

İveco Daily ticaret için biçilmiş kaftan. Emsallerine göre daha sağlam duruyor geneli.
    İveco Daily daha iyi gider tasıma isine ticaret icin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Lewandowski RL9

İveco Daily daha iyi gider tasıma isine ticaret icin

Alıntıları Göster
    internette kullanıcı yorumu bulamadım doğru dürüst ama kullananlar memnun ivecodan
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

internette kullanıcı yorumu bulamadım doğru dürüst ama kullananlar memnun ivecodan

Alıntıları Göster
    İveco Daily Şimdi nedenlerini de sorarsın ama eskiden beridir bildiğim, hiç şikayetini duymadığım, hem ekoneomik hemde hiç problem çıkarmayan bir araç olarak bilirim.
    Her ne kadar Fıat bünyesi içerisinde bulunsada İveco sadece yük araçları üretir, tüm tecrübeside bu yöndedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patriot34

İveco Daily Şimdi nedenlerini de sorarsın ama eskiden beridir bildiğim, hiç şikayetini duymadığım, hem ekoneomik hemde hiç problem çıkarmayan bir araç olarak bilirim.
    Her ne kadar Fıat bünyesi içerisinde bulunsada İveco sadece yük araçları üretir, tüm tecrübeside bu yöndedir.

Alıntıları Göster
    ..
  • sinoplu mastere devam et bence yıl sonunu bekle çift turbo 165 bg geliyor 12 senedir master kullanıyorum yine master alırım @sinoplu
  • quote:

Orijinalden alıntı: o bir yıldız

Bu mesaj silindi.
    buradan makyajlı master bakabilirsinhttp://www.turkeycarblog.com/2014/07/2014-renault-master-makyajlandi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o bir yıldız -- 9 Eylül 2014; 16:54:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: o bir yıldız

buradan makyajlı master bakabilirsinhttp://www.turkeycarblog.com/2014/07/2014-renault-master-makyajlandi/

Alıntıları Göster
    Yeni Transit'i neden düşünmüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: .uUr.

Yeni Transit'i neden düşünmüyorsunuz?

56.000 daily 64.500 transit çok fiyat farkı var arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

nedense ducatoya hiç sıcak bakmıyorum çevremdekiler süspansiyonlarının kötü olduğunu kütük gibi araba olduğunu söylediler açıkcası on görünümü birazcık daha güzel olsaymış düşünebilirdim

ducata evet süspansiyon yok desen yeridir daily bence
  • Yük olarak bilmem ama ankara'da bazı dolmuşlar iveco daily ve emin olun içerisinde yolcu olmak istemezsiniz.
    Bir arabada hiç mi süspansiyon olmaz arkadaş.

Sadece yük için tasarlanmış olanları dolmuşa çevirdikleri için mi öyle yada diğerleride mi hakikaten çok sert bilemiyorum.
    Yolcu taşımaya kesinlikle müsait değil. O gerçek.

O arabanın sürücüsü akşam eve gidince neler hissediyordur bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 12 Eylül 2014; 2:03:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

Yük olarak bilmem ama ankara'da bazı dolmuşlar iveco daily ve emin olun içerisinde yolcu olmak istemezsiniz.
    Bir arabada hiç mi süspansiyon olmaz arkadaş.

Sadece yük için tasarlanmış olanları dolmuşa çevirdikleri için mi öyle yada diğerleride mi hakikaten çok sert bilemiyorum.
    Yolcu taşımaya kesinlikle müsait değil. O gerçek.

O arabanın sürücüsü akşam eve gidince neler hissediyordur bilemiyorum.
    aslında ducato öneririm ama sende iyi bakmıyorum diyiyorsun,o zaman dailye bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: 55smsn

aslında ducato öneririm ama sende iyi bakmıyorum diyiyorsun,o zaman dailye bak.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar daily bildiğiniz üzere kasa değiştirdi 16 m3 tek teker 150 ps daily panelvan almayı düşünüyoruz
  • temiz yollarda ducato daha bozuk karlı vs içinde daily daha uygundur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence bu uçlu Arasında master'dan şaşma hem sessiz hem konforlu ve yakıtı digerlerine göre az. Zaten Yük tasıma kapasiteleri asagi yukarı ayni tabi bu konuda dailynin eli biraz güçlü olabilir..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.