Şimdi Ara

İyi derecede ingilizce bilmek nasıl bir duygu? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
5
Favori
10.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İngilizce dışında Korece de bilen biri olarak çok abartılacak bir şey değil.

İş bulmama yardımcı değil ikisi de.
  • haluk tatar kanalında sıfırdan İngilizce eğitimi var birkaç videosunda konuşma düzeyine kadar rahatça öğrenebilirsiniz diyordu bende ordan çalışmayı düşünüyorum İngilizce bilenlerin fikrini almak isterim malum sınav yılı fazla alternatifim yok
  • Türkçe internet berbat. DH olmasa adımımı atmam. Bilgiye ulaşılamıyor, siteyi açıyorsun tamamen kelime kalabalığı. İngilizce bildiğin zaman merak ettiğin her şeyin cevabını rahatlıkla öğrenebiliyorsun. Bilmeseydim nasıl yaşardım tahmin edemiyorum.

Edebiyat yanı da çok iyi. Bir kitabın çevirisini okumaktansa aslını okumak çok daha keyif veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elan Morin Tedronai -- 13 Aralık 2019; 16:34:38 >
  • oyunlarda çok işe yarıyor. millet türkçe yama beklerken sen rahat oynuyorsun.
  • İleri derecede bilmesem de, oturup yabancılarla sohbet etmişliğim çoktur. Hazırlıkta speaking derdinde hocamızın verdiği "her hafta bir turist ile konuşup video çekin" ödevi ile açıldım ben. Nasıl Türkçe konuşurken aaa Türkçe konuşuyorum diye şaşırmıyorsan, aynı şekilde biri gelip İngiliz birşey sorduğunda veya yabancı birine birşey soracakken birden İngilizceye başlıyorsun. Gayet sıradan geliyor zaman sonra. Bu aralar 3. Dil olarak Japonca çalışıyorum. Şu an bende de kelimeleri karıştırma huyu çıktı. Kelimeyi söylerken ilk hangi dilde aklına gelirse söylüyorsun 😸 komik bir durum. Benim 4 5 dil bilen arkadaşlarım var, yabancı uyruklu. Aralarında konuşmayı görsen gülersin. Tüm diller birbirine giriyor aralarında konuşurken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elan Morin Tedronai kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum hocam. Bizde içerikler çok boş ve aşırı zaman kaybettiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size bir örnek verecek olursam; İngilizceyi halledip Rusça kursuna giderken buraya Türkçe konu yazmakta zorlanıyordum
  • yaw arkadaş ne makaleymiş sanırsın arkadaşlar hergun roket fırlatıyor uzaya. İzlediğiniz bayb shark videosu altı üstü
  • Havalı.
  • aşırı eminönü aracına binerken can you speak english diyen arapların sorularını cevaplamak paha biçilmez bir duygu.
  • Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    Ben 47 yaşımdayım ev İngilizce'mi B2 seviyesine getirdim.

A1 seviyesinde Almanca biliyorum. Şimdi Almanca bilgimi geliştiriyorum.

Benim avantajım 15 yaşımdayken hiç Almanca bilmeden gittiğim Viyana'da 8,5 ay yaşadım. Şu anki İngilizce ve Almancamı o zamanki altyapımın üstüne inşa ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Ben 47 yaşımdayım ev İngilizce'mi B2 seviyesine getirdim.

A1 seviyesinde Almanca biliyorum. Şimdi Almanca bilgimi geliştiriyorum.

Benim avantajım 15 yaşımdayken hiç Almanca bilmeden gittiğim Viyana'da 8,5 ay yaşadım. Şu anki İngilizce ve Almancamı o zamanki altyapımın üstüne inşa ediyorum.
    Turkçe ve bg dahil şu an iki dil konuşuyorum. İngilizceyi az buçuk bilmem bana yetip artıyor.

Eğer mesleki yükümlülüğünüz varsa iyi dil öğrenirsiniz. Sonuçta her şeyi ihtiyaçlarımıza göre şekillendiriyoruz
  • İyi derecede ingilizce bilmek nasıl bir duygu?

Çift kişilikli oluyor bazıları misal ben.Türkçe konuşurken başka,İngilizce konuşurken başka biriyim.
  • Elinin altında sınırsız kaynak var herhalde en büyük ''yalanlardan'' Gene aramasını bilmek gerekiyor

Ama boktan türkçe çevirilere gereken cevabı verebilmek(evet,cevap küfür içerikli) çeviri yapmak zorunda bırakılan gariban yutuburlarla paralel çeviri yapıp kıyaslayabilmek ingilizce bilmenin en güzel yanlarından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 31 Mart 2020; 23:55:52 >
  • ileri bir ingilizcem yok ama ingilizce sadece konuşarak ögrenilir konuşmadan yaptıgınız tüm çalışma boşa gitmiştir eninde sonunda o konuşmayı yapmak zorundasınız çünkü
    grameri tamamen çöpe at akademisyen vs olmicaksan eger
  • Ondan daha iyisi var o da 3 dil konuşup anlayabilmek :)
  • Çoğunlukla türkçe veya fince düşünüyorum bazen de ingilizce karışıyor işin içine :D
  • Gramer önemli.Net
  • quote:

Orijinalden alıntı: strategen

Dedikleriniz çok doğru. Yalnız önemli bir ekleme yapmak isterim: İngilizcelerini geliştirmek için dizi, film izlemek isteyenler, Türkçe altyazıdan uzak durmalı ve başlarda ne kadar zor olursa olsun, İngilizce altyazı kullanmalılar.

Alıntıları Göster
    Türkçe ingilizce öğrenilmez zaten
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.