Şimdi Ara

İyi-kötü manita yapmam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç manitam olmadı.En yakın arkadaşlarım tşk geçmeye başladı.Kanka sen yoksa sende sıkıntı mı var gibisinden.Ben de hadi oradan diye çıkıştım ben uğraşmıyorum (ciddi ciddi hiç uğraşmadım zamanı gelince olur diye)ben istesem 2 güne koluma bir kız takarım diye laf attım.Ciddi ciddi kız arkadaşım olmasını da istiyorum.Bir kaç kız var aramın iyi olduğu onlara yürüyeyim diyorum ama nasıl olacak ?

• Yazym tarzyna bakarak psikanalizi yaptym sevgili yapamayacaksyn askerden geldi?inde annenin köyden buldu?u biriyle evleneceksin ve sürekli tarty?yp 4 yyl sonra bo?anma davasy açacaksynyz çocu?u kar?y taraf alyp senden nafaka alacak sende dayanamayyp içkiye ba?layacaksyn 1 yyl sonra artyk bu hayat bana fazla geliyor diye yazyp kendini do?al gaz borusuna asacaksyn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sigmund Freud

Yazym tarzyna bakarak psikanalizi yaptym sevgili yapamayacaksyn askerden geldi?inde annenin köyden buldu?u biriyle evleneceksin ve sürekli tarty?yp 4 yyl sonra bo?anma davasy açacaksynyz çocu?u kar?y taraf alyp senden nafaka alacak sende dayanamayyp içkiye ba?layacaksyn 1 yyl sonra artyk bu hayat bana fazla geliyor diye yazyp kendini do?al gaz borusuna asacaksyn.

Yazım tarzına bakarak, yabancı klavye kullanıyorsun ya da Eng de kalmış klavyen. Burdan anladığım kadarıyla Türkçe karakterleri kullanamıyorsun neyse ki çok zekiyim hepsini okuyabildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBrownstone -- 28 Ocak 2015; 3:01:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elindekiyle yetin kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş lise okuyorsan senden alt sınıfdaki kızları faceden ekleyip yürü , üni okuyorsanda facede atıyorum odtü 2014-2015 girişliler sayfasına bak kızları ekle ordan yürü
    aranın iyi oldugu kızlar olaiblir ama sen büyük ihtimal onlarla friendzone geçmişsindir

sen ona desenki ben senden hoşlanıyorum
    cevap:ımı bin sini ırkıdış ılırık gırıyırım
  • Yas kac?

• Ciddi olmayacaksa hiçç olmasın

• Aynı senin gibiyim kardeşim 21 yaşındayım bırak sevgiliyi hiç konuştuğum kız arkadaşım bile olmadı içine kapanıklık var bende nasıl aşarız yardım.?

• paran yokken hiç bişeye bulaşma benden demesi çalışırsan da cebinde paran olursa bak o zaman tadından yenmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.