Şimdi Ara

İYTE hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün arkadaşlarımla muhabbet ederken bu üninin lafı geçti. Dedim biraz araştırayım, akademik kadrosu da iyiymiş. Ben bu üninin kimya müh ve MBG eğitimi hakkında fikirlerinizi merak ediyorum.

• İyte iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyte>all except bilkent

• Forumdaki çocukların bazı üniversiteleri şu şekil unrealistic şekilde hypelamalar8na bayılıyorum.

• behindhand kullanıcısına yanıt

tamam üstad sen nerede okuyon bakalım

• İYTE bence çok iyi bir okul akademik kadrosu harikaydı. Konum biraz sıkıntı sadece ben kampüsü çok beğendim tam üni öğrenci kampüsüydü. Kocaeli üniversitesi Gebze teknik ünileri de gezdim gördüm. İYTE hepsini tokatlar. İzmir'in ODTÜ'sü ifadesenin altını dolduruyor bence ben tercihlere yazmıştım gelmemişti😒. Son olarak üninin yanında bilişim vadisi açılıyordu ben 2022 yazında gezmiştim. Henüz inşaat aşamasındaydi ama açıldığı vakit sıralamalari kesinlikle yükseklir diye düşünüyorum. Buradan çıkan öğrenciler hep yurtdışında eğitime devam ediyordu buradan İngilizce eğitiminin kaliteli olduğu sonucuna da varabiliriz. Kesinlikle öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

Fikirlerinizi paylaştığınız için sağolun hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eczacılık hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Sdü Tıp ve tıp hakkında
    7 yıl önce açıldı
    ODTÜ ve ODTÜ KKK Hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilkentte okuyorum, gerçekten uzak bir şekilde hypelıyorsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de mbg öğrencisiyim, İYTE mbg hakkında iyi şeyler duymuştum. Hatta itüden bir hocayla konuşurken bizim okullara yakın standartta eğitim veriyor mezuniyet sonrası önü açık falan dedi bu yaz. İlgin varsa, hele de o sıralamadan okunabilir bence.

• todrsv kullanıcısına yanıt

%50 burslular için en iyisi değil zaten, bursluysan bilkentin en iyi yönü ekonomik olarak özgür kılması

• yo %50 için de çok iyi bence. 40 binle ctis okuyorsun.

• konumu harici iyi

• İyte iyidir. Benim aklımda ilk olarak gebze teknik ve iyte vardı tercihimi itü kktc bölümlerinden yapmadan önce. Eğitim olarak ytü ve hacettepe seviyesinde iyi eğitim verildiğini duymuştum 2 okulda da

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.