Bildirim
izmir adsl hizmetinde yavaşlama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ne zaman hızlı ki -
quote:
Orijinalden alıntı: casual
ne zaman hızlı kiquote:
Orjinalden alıntı: casual
ne zaman hızlı ki
dogru.. -
evet bende de bugün inanılmaz bir yavaşlık var sanırım izmir e baglı kablolarda bir sorun oldu, bu telekomun xxxxx xxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxquote:
Orijinalden alıntı: surferquote:
Orjinalden alıntı: casual
ne zaman hızlı ki
dogru..
Alıntıları Göster -
Bende tam bu başlığı açacaktımki bu mesajı gördüm.Evet bağlantı yerlerde sürünüyor.Yokmu telekomda bir tanıdığı olan arayıp gerçeği öğreniverse. -
evt bendede yavaşlık var bugün. msn den bişi alıyorum yavaş megaupload dan biş indiriyorum yavaşquote:
Orijinalden alıntı: ıskra
Bende tam bu başlığı açacaktımki bu mesajı gördüm.Evet bağlantı yerlerde sürünüyor.Yokmu telekomda bir tanıdığı olan arayıp gerçeği öğreniverse. -
bendede yawaşlık var.Telekomquote:
Orijinalden alıntı: [escobar]
evt bendede yavaşlık var bugün. msn den bişi alıyorum yavaş megaupload dan biş indiriyorum yavaş
Alıntıları Göster -
Sizce telekom sabrımızı deniyor olabilir mi?(Biraz daha denerlerse hepsi işsiz kalacak!!!)quote:
evt bendede yavaşlık var bugün. msn den bişi alıyorum yavaş megaupload dan biş indiriyorum yavaş
Alıntıları Göster
-
Kafayı yedirtti bugün bağlantı bana..quote:
Orijinalden alıntı: cankatyagiz
Sizce telekom sabrımızı deniyor olabilir mi?(Biraz daha denerlerse hepsi işsiz kalacak!!!)
Alıntıları Göster
Bir işi de düzgün yapsalar..
-
evet bendede yavaşlık arkadaşlar sorunun benden kaynaklanmadığına sveindim256k bağlantım var adsl speed testten 8k max alıyodum şu an 15-16 lklara çıktı inşallah yarına kadar düzelir..quote:
Orijinalden alıntı: koko_
Kafayı yedirtti bugün bağlantı bana..
Bir işi de düzgün yapsalar..
Alıntıları Göster
-
bugün düzeldi sanırımquote:
Orijinalden alıntı: sukruozel
evet bendede yavaşlık arkadaşlar sorunun benden kaynaklanmadığına sveindim256k bağlantım var adsl speed testten 8k max alıyodum şu an 15-16 lklara çıktı inşallah yarına kadar düzelir..
Alıntıları Göster -
EVET BUGÜN İTİBARİYLE ADSL DE SORUN YOK GİBİ GÖRÜNÜYORquote:
bugün düzeldi sanırım
Alıntıları Göster -
evet bugün ölü gibi. -
bende düzelme yok sayfa acma hızı normal gibi ama downlaod 5-6 kb ta surunuyoquote:
Orijinalden alıntı: polisozcan
evet bugün ölü gibi. -
ne zamna düzelcek acaba biz ölüncemi yada bilg. kullanamıcak kadar yaşlanınca mı ne zman hep böyle yavaş ki izmirde bıktım artıkquote:
Orijinalden alıntı: Liberty Citizen
bende düzelme yok sayfa acma hızı normal gibi ama downlaod 5-6 kb ta surunuyo
Alıntıları Göster -
sabah yavaştıquote:
Orijinalden alıntı: özH@N
ne zamna düzelcek acaba biz ölüncemi yada bilg. kullanamıcak kadar yaşlanınca mı ne zman hep böyle yavaş ki izmirde bıktım artık
Alıntıları Göster -
Bağlantı berbat.Akşama doğru iyice rezil oldu.512/128 de 4,8 kb indirebiliyorum tam sefalet.quote:
Orijinalden alıntı: THUNDERBIRD
sabah yavaştı
Alıntıları Göster -
Saat 15:05 yine ayni berbatlıktaquote:
Orijinalden alıntı: kallus
Bağlantı berbat.Akşama doğru iyice rezil oldu.512/128 de 4,8 kb indirebiliyorum tam sefalet.
Alıntıları Göster -
quote:
bugün düzeldi sanırım
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: [escobar]
bugün düzeldi sanırım
bi gün düzeliyo bi gün yine çöküyo bize rahat yok maalesef ama hakediyomuyuz kesnlikle hakediyoruz -
son iki haftadır BERBAT....quote:
Orijinalden alıntı: bluENightquote:
Orjinalden alıntı: [escobar]
bugün düzeldi sanırım
bi gün düzeliyo bi gün yine çöküyo bize rahat yok maalesef ama hakediyomuyuz kesnlikle hakediyoruz
Alıntıları Göster
sürekli kopmalar oluyordu, bugün hiç kopma olmadı gerçi ama yine de yavaşşşşş..
Benzer içerikler
- türk telekom dns çalışmıyor
- superonline wifi 6 modem
- superonline modem değiştirme
- kablonet us ışığı mavi yanıyor
- hgw modem nedir
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- en iyi internet
- statik ip öğrenme
- türk telekom e-sim ücretli mi
- türk telekom upload hızı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X