Şimdi Ara

İzmir'de Körfez Dershanesine Gidenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İzmir'de körfez dershanesine gitmeyi düşünüyorum.
    Bununla ilgili birkaç sorum olucak.

-İzmir'deki hangi şubeye gitmeliyim?
    -Sayısal dersler ağırlıklı olacak fiyatları ne kadar?
    -Sınıflar kaç kişilik?
    -Dersleri iyi anlatıyorlar mı?
    -Birebir dersi hangi sıklıkta alabiliyoruz?
    -Yurtlara ve abilere filan gönderiyorlarmış sanırım gidersek faydası oluyor mu?Biraz bilgi verirmisiniz?

Körfez dershanesine gidenler cevaplasa daha iyi olur.

Not: Türbanlı hocalar, kızlar ayrı sınıfta gidip de napıcan o dershaneye diyen arkadaşlar boşuna yazmasın.Bunlar benim için hiç önemli değil.Sorun Yok!

• geç kalmadın mı biraz
  • Bu sene staj var seneye yazılmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMustanq35

S.a

-Sınıflar kaç kişilik?
    -Yurtlara ve abilere filan gönderiyorlarmış sanırım gidersek faydası oluyor mu?Biraz bilgi verirmisiniz?

Not: Türbanlı hocalar, kızlar ayrı sınıfta gidip de napıcan o dershaneye diyen arkadaşlar boşuna yazmasın.Bunlar benim için hiç önemli değil.Sorun Yok!

En iyi şubeler Çankaya Merkez ve Manavkuyu

Sınıflar 22-24 kişi

Fiyat olarak kampanya döneminde 3300e kadar inmişlerdi şimdilerde 4 bini geçmez

dersler hocasına bağlı ben çankaya şubesinde tek biyoloji hocasından memnun kalmıştım o da kitap yazarıydı.ama bu sene hocaların hepsi değişmiş.

birebirler cuma günü çankaya da.en fazla 3 birebir alabiliyorsun 20şer dakika.ayrıca çarşamba günü 8-10 kişilik gruplarla da alabiliyorsun en fazla 2 ders.

abilere yönlendirme var çankayaya gidersen öncelikle altınbaşak yurduna göz atmalısın o olmazsa alsancak da filan evler var abilerin.eğitim bakımından bence iyi yani din konusunda sorun çıkarmayacaksan.affedersin it gibi çalıştırıyorlar.benim arkadaş gaziemirdeki yurtta kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bfc1928

quote:

S.a

-Sınıflar kaç kişilik?

Sınıflar 22-24 kişi

dersler hocasına bağlı ben çankaya şubesinde tek biyoloji hocasından memnun kalmıştım o da kitap yazarıydı.ama bu sene hocaların hepsi değişmiş.

birebirler cuma günü çankaya da.en fazla 3 birebir alabiliyorsun 20şer dakika.ayrıca çarşamba günü 8-10 kişilik gruplarla da alabiliyorsun en fazla 2 ders.

abilere yönlendirme var çankayaya gidersen öncelikle altınbaşak yurduna göz atmalısın o olmazsa alsancak da filan evler var abilerin.eğitim bakımından bence iyi yani din konusunda sorun çıkarmayacaksan.affedersin it gibi çalıştırıyorlar.benim arkadaş gaziemirdeki yurtta kalıyor.

Çankaya'dan memnun kaldın mı?Çankaya bana 1 otobüslük yer.Memnun kaldıysan oraya gideyim.Yurt a da giderim benim için sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMustanq35 -- 28 Ekim 2012; 14:09:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bfc1928

quote:

S.a

-Sınıflar kaç kişilik?

Sınıflar 22-24 kişi

Çankaya'dan memnun kaldın mı?Çankaya bana 1 otobüslük yer.Memnun kaldıysan oraya gideyim.Yurt a da giderim benim için sorun olmaz.

körfeze gideceksen çankayaya git.

ben ilgi göstermedikleri için ayrılıp 200 m yanındaki feme geçtim.Femden de şu anda memnunum.

ÖDS sınıflarına ilgi çok yüksek. Ancak Körfez de ilk 3 sınıfa girmek hedefin olsun.

• Ben manavkuyu şubesine gidiyorum.Pek memnun değilim açıkcası.Akıllı defter dalgaları filan çok fıs.Birebirler filan çok kısa.Aynı fiyata başka isim yapmamış dersaneye gitmeni öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Dershane Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurtugur

Ben manavkuyu şubesine gidiyorum.Pek memnun değilim açıkcası.Akıllı defter dalgaları filan çok fıs.Birebirler filan çok kısa.Aynı fiyata başka isim yapmamış dersaneye gitmeni öneririm.

isim yapmamış dersane olarak çankaya dersanesini önerebilirim yada kavram alsancakta iyi her gün etüt var pazartesi hariç.
  • Güzelyalıdakine git çankaya çok kalabalık oluyor geçen sene bizim sınıf 7 kişiydi.
  • Sınıflardaki kişi sayısı paraya mı bağlı?
  • Önermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Önermem.

Neden önermezsin?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Önermem.

Neden önermezsin?

Rehber hocalar yüzünden abilere bulaşmıştım zor kurtardım paçayı.
  • 3000-4000 TL vereceksin ve sıkıcı bir ortama gireceksin. Hadi indirimli girecek olsan neyse. Pek çok kaliteli dershane varken ben de önermem.
  • Karşıyaka Sahil şubesindeyim ben de ama açıkcası hocalardan çok memnun değilim körfez yayınlarından soru sordun mu hemen çözüyolar ama başka bi yayından bişey sorduğum zaman apışıp kalıyolar ezberlemişler sanki o soruları.bi hocadan bire bir aldım 6 geometri sorusu sordum bireyin bi kitabının 5'ini yapamadı ama bikaç tane de harbiden sağlam hoca var.şansın varsa sınıfına onlar girerse iyi olur senin için yoksa kötü.
  • Abiler ders çalıştırıyor diyorlar
  • Çankaya şubesine giden var mı başka?
  • ben karşıyaka sahil körfez şubesindeyim. şuan çok memnunum dersaneden. geçen sene karşıyaka uğurdaydım ve ilgi sıfırdı. buradaki rehberlik cidden çok ilgili. ayrıca kız olmaması cidden dikkat açısından çok iyi oluyor. akıllı tahta sayesinde derslerin işlenmesinde çok yarar sağlıyor özellikle geometri fizik gibi derslerde. birebirler 15 dakika oluyor ama genelde bana yetiyor. bazı arkadaşlar sorularımı çözemediler demiş ben şuana kadar böyle birşeyle karşılaşmadım gayet nitelikli hocalar var. her dersanede olduğu gibi burdada tecrübesiz yada iyi olmayan hocalar tabikide var ama sen iyi sınıfta olursan iyi hocalarla olursun. abiler konusuna gelince ben hiç gitmedim gitmeyinde düşünmüyorum. giden arkadaşların anlattığına göre fazla sıkıntı yaşanmamış ama tavsiyem gitme daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boşmuhabbet

ben karşıyaka sahil körfez şubesindeyim. şuan çok memnunum dersaneden. geçen sene karşıyaka uğurdaydım ve ilgi sıfırdı. buradaki rehberlik cidden çok ilgili. ayrıca kız olmaması cidden dikkat açısından çok iyi oluyor. akıllı tahta sayesinde derslerin işlenmesinde çok yarar sağlıyor özellikle geometri fizik gibi derslerde. birebirler 15 dakika oluyor ama genelde bana yetiyor. bazı arkadaşlar sorularımı çözemediler demiş ben şuana kadar böyle birşeyle karşılaşmadım gayet nitelikli hocalar var. her dersanede olduğu gibi burdada tecrübesiz yada iyi olmayan hocalar tabikide var ama sen iyi sınıfta olursan iyi hocalarla olursun. abiler konusuna gelince ben hiç gitmedim gitmeyinde düşünmüyorum. giden arkadaşların anlattığına göre fazla sıkıntı yaşanmamış ama tavsiyem gitme daha iyi.

Karşıyaka benim için biraz sıkıntılı yer.2 vesayit yapıcam.Konak otobüsüne binicem ordan da karşıyaka ya gidicem.Zamanım geçer bence.Bana öyle geliyor.Çankaya dershanesine giden hiç yok mu?Onların da görüşlerini alayım.

• Çankaya mezun grubu ilk sınıftayım tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.