Şimdi Ara

İzmir'de Opel Astra 115 hp atmosferik motora en iyi lpg dönüşüm uzmanı,usta arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malüm benzin 6ya vurdu. Lpg şart oldu. Fakat aracımızı çok uzun süre bineceğimiz için lpg dönüşümünü işinin piri birisine yaptırmak istiyoruz. Çok araştırdım fakat tam bir öneri bulamadım. Atiker gold'a iyi diyorlar. İzmir menemen çiğli veya manisa tarafında en iyi lpg montajını kim yapar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu güncel. Aracım 2012 model astra j modeli

• 1-) Yusuf koparan

2-) yağmur otogaz bunlar işin ehlidir izmirde ikiside bornova sanayisindeler bildiğim kadarıyla

• Faruk usta otogaz. en iyisi. kit zavoli bora S32
  • çiğli gayem otogaz ile bir görüşün.
  • faruk usta (alsancak
    yusuf koparan (bornova)
    star otogaz (bornova)
    gayem otogaz (çiğli)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxbarosxx

Konu güncel. Aracım 2012 model astra j modeli
    Hocam öneriler için sağolun. AFR ayarı için Özdin bey var İzmir'de onunla irtibata geçtim. O bana Bornova 3. Sanayideki Uzman Otogaz'ı önerdi. Montaj boyuncs oradaydım. İşçilikleri ve montajı iyi yaptılar. Akşam'da Özdin bey ile afr ayarı yaptık yaklaşık 1 saat ayar yaptık. Atiker Gold taktırdım arabama. Şu an benzinle lpg arasında hiçbir fark göremiyorum. Fakat çok hızlanma yavaşlama yaptım.120 kmde 2 diş bitti bile. 42 litrelik simit tank var. İlk durumda 35 litre aldı. İnşallah o tüketimi düşüreceğiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 3 LPG Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxbarosxx

Hocam öneriler için sağolun. AFR ayarı için Özdin bey var İzmir'de onunla irtibata geçtim. O bana Bornova 3. Sanayideki Uzman Otogaz'ı önerdi. Montaj boyuncs oradaydım. İşçilikleri ve montajı iyi yaptılar. Akşam'da Özdin bey ile afr ayarı yaptık yaklaşık 1 saat ayar yaptık. Atiker Gold taktırdım arabama. Şu an benzinle lpg arasında hiçbir fark göremiyorum. Fakat çok hızlanma yavaşlama yaptım.120 kmde 2 diş bitti bile. 42 litrelik simit tank var. İlk durumda 35 litre aldı. İnşallah o tüketimi düşüreceğiz.

Alıntıları Göster
    o gösterge dişlerine takılma fazla kırmızı yanınca en az 150 km yapıyor atiker gold da.

• merheba facebooktan yağmur otogaz olarak sayfamızı inceleyin lütfen 05333868771 telimiz ne zaman isterseniz yardımcı oluruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.