Yıl 2020 ama hala bu koku ara ara rahatsız ediyor. Pencereyi açarken bile tedirgin oluyorum yine mi koku gelecek diye. Konum Karşıyaka- İnönü Mahallesi. Çok da yakın değilim aslında sahile ama yine de bitmeyen bir koku var. İzmir'de yaşayıp benzer durumla karşılaşan var mı? |
İzmir'in Bitmeyen Koku Sorunu
-
-
İzmir ağğbi medeniyett anlıyonmu moruq -
İzmiri izmir yapan o kokusudur -
Ne kokuyor?
-
Üç harfli ortasında O var
-
Ulan izmirdemi yaşamak istersin yozgatta mı deseler izmirde yaşamak için böbreğini verirsin, Burda gelmiş ötüyorsun. Dincilik böyle bişey iştequote:
Orijinalden alıntı: CeremiKılarksın
İzmir ağğbi medeniyett anlıyonmu moruq -
konyaya taşınabilirsin.
-
Ve İzmirin bitmeyen çöp sorunu
Türkiyenin en doğu en batı ve en güney illerinde yaşamış biri olarak yaşadığım ennnnn pis şehir diyebilirim
Elimdeki çöpü atmak için çöp kutusu aramaktan sinir krizi geçirdiğimi biliyorum şu şehirde
-
Yeniden başladı ya
Gerçekten berbat.
Çözülebilecek bir sorun neden bu kadar büyüyor anlamıyorum.
O bu şu zerre kadar umrumda değil sorun çözülsün artık.
Bunun siyasetle alakası yok.
Ortada bir sorun var bunun cozulmesi lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theasus -- 18 Ağustos 2020; 22:57:32 > -
Ben Samsun'dayken samsuna bir gemi dolusu angus getirmişlerdi. 1 hafta boyunca şehir bildiğin mok kokmuştu.
Bildiğin mok. benim ev gemiden 2-3km uzaktaydı yinede koku geliyordu. -
İzmirde cenabet kokusu var. Bütün şehrin gusül alması lazım, yoksa o koku gitmez.
-
dinciliğe nasıl bağladın konuyu aq
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ensüginhandinciliğe nasıl bağladın konuyu aq
Yemin ediyorum bu kafayı anlamıyorum.
Her şeyi aynı yere çeken bir kitle vat.
Bu yüzden çoğu sorunun kökenine inemiyoruz
-
Foruma yazacağına yetkili mercilerle görüş. Sorununu onlar halledebilirler
-
quote:
Orijinalden alıntı: AlaturcamawzerezumzumForuma yazacağına yetkili mercilerle görüş. Sorununu onlar halledebilirler
Hiç şikayet mercilerini kullanmadiginiz belli oluyor.
Bu problem için aşağı yukarı her yerden yazdim. Verilen cevap "ilgili birimlere iletilmiştir." şeklinde.
Kimse çıkıp tek bir dilekçe ile böyle büyük bir sorunu çözmüyor.
Bu İzmir'in uzun süreli problemi ve bu tarz problemler ancak kamuoyu oluşturarak çözülüyor maalesef.
Ama anlamadığım insanların çoğu tepkisiz maalesef
-
O kadar turistin mokunu kanalizasyon kaldıramıyor haliyle bütün izmir mok kokuyor çok izmir bombası lokma tatlısı yemekten herkes deli gibi mıçıyor bu gidişle izmiri moklar basacak herkes mokların içinde yüzecek -
quote:
Orijinalden alıntı: Nikopoll
O kadar turistin mokunu kanalizasyon kaldıramıyor haliyle bütün izmir mok kokuyor çok izmir bombası lokma tatlısı yemekten herkes deli gibi mıçıyor bu gidişle izmiri moklar basacak herkes mokların içinde yüzecekMükemmel bir kafa
-
metroları koyun kokuyor ahıramı giriyon metroyamı belli değil leş
-
sahilde milyon kağıtlık evlerin kanalizasyonu olmaması ve mokların denize atılması.
Sadece mavişehirde olucak bir saçmalık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 19 Ağustos 2020; 12:26:22 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İzmir ağğbi medeniyett anlıyonmu moruq
|
Ve İzmirin bitmeyen çöp sorunu Türkiyenin en doğu en batı ve en güney illerinde yaşamış biri olarak yaşadığım ennnnn pis şehir diyebilirim Elimdeki çöpü atmak için çöp kutusu aramaktan sinir krizi geçirdiğimi biliyorum şu şehirde |
CeremiKılarksın demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Benzer içerikler
- ağızda kolonya tadı neden olur
- neyine iddiaya girilir
- çatlak yanlış kaynar mı
- çingeneler ölülerini ne yapar
- desoxyn eczane fiyatı
- prompt mühendisliği
- elon musk roket
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- penis nakli
- bim karavan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X