Şimdi Ara

Jabra Elite 75T “779₺” BİM 10 Aralık 2021

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.410
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu dolar kuru ve piyasaya göre böyle kaliteli bir ürün bulmak imkansız gibi bir şey. Piyasada en ucuz 1100₺ var

Jabra Elite 75T “779₺” BİM 10 Aralık 2021

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 3 Aralık 2021; 22:44:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• alınabilir fiyatta ancak eski bir model. alacaklar iyi araştırsın. bu fiyata ancli transparan modlu dokunmatik tuşlu kulaklık haydi haydi bulursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl civarıdır kullanıyorum. Çok iyi kulaklıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellik olarak özel şarj kutusu yazmışlar. Jabra Elite 75T “779₺” BİM 10 Aralık 2021 

Fiyat iyi bu arada amazonda 76 doların altını görmemiş. 600 küsür olsaydı kapışılırdı.

• fiyatı iyi ama eski bir kulaklık ve hakkında çok şikayet yazılmış hising problem denilen bir muhabbet varmış. jabranın yeni çıkardığı elite serilerinde yokmuş. diyat dip fiyat ama insanın aklını çeliyor bu sorunları ve eski olması kullanan arkadaşlar bilgilendirirse bilgi ediniriz

• @felicityy3h

hissing problemi derken cızırtı - pıtırtı gibi şeyler mi

• ortamdaki sinyaldenmi frekansdanmı ne etkileniyor kulaklığın biri bağlantı gitme problemi varmış hem eski model hemde bu sorun düzeltilmemiş almaya niyetlenmiştim vazgeçtim. depoda duran bataryaları ölmüş durumda olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.