Şimdi Ara

jameson amfi 38 lik jbl bass

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 2 adet 38 cm JBL (1000'lik) bass var ve bunları beslemek için jameson 1640 wattlık mono amfi önerdiler sizcede uygun mu fazla bilgisi olan arkadaşlar???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BishgeN -- 24 Mart 2008; 21:10:03 >

• Jameson bi işe yaramaz edison 1000a al en azindan her zaman derim kötünün en iyisi. O anfi jamesonun o kadar kötü olmasada her zaman ki gibi kötü bir anfisi. 1000a 450 rms mi ne veriyor bu sana yeterde artar. Ama bütçem var diyosan üstüne basa basa söylüyorum focal dual monitör al....
  • bütçem olsa zaten forumlarda sormazdım dediğin gibi direk focal alırdım=)
    bu dediğim olayı yapan bi kişi war jameson amfiyle 2 tane 1000lik bass ı kullanan memnunum demesine rağmen benim yinede içime sinmiyor!!!
    yinede sağol...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BishgeN

bütçem olsa zaten forumlarda sormazdım dediğin gibi direk focal alırdım=)
    bu dediğim olayı yapan bi kişi war jameson amfiyle 2 tane 1000lik bass ı kullanan memnunum demesine rağmen benim yinede içime sinmiyor!!!
    yinede sağol...

Eğer içine sinmiyorsa Edison 1000a al dedigim gibi memnun kalirsin o anfisi edisonun jbl in bazi modellerile eş değer bir model

Fiyatida baya güzel ucuz mantıklı jamesonla ayni fiyata ama kaliteli.
  • kuzen buralarda allah kurtarsın

bahsedilen amfi bu hearlde JAMESON USA 820

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=252854&productid=otm251323

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan2

Jameson bi işe yaramaz edison 1000a al en azindan her zaman derim kötünün en iyisi. O anfi jamesonun o kadar kötü olmasada her zaman ki gibi kötü bir anfisi. 1000a 450 rms mi ne veriyor bu sana yeterde artar. Ama bütçem var diyosan üstüne basa basa söylüyorum focal dual monitör al....

peki gökhan2 hocam böle ''edison jameson'' gibi değil de çıtayı biraz daha yükseltsek ne alınabilir??????

bu arada düşük bütçeli sistemlerde edison baya tutulan bi marka heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 16 Mart 2008; 15:06:16 >

• Edisonda ki rms değerlerini alabilceğin anfi dediğim gibi focal dual monitor ama aşiyor galiba sizide :) Yani o verdigi rms için baya bi para koymak lazim :)
  • forum kuralları gereği konu başlığınızı değiştirmeniz gerekmektedir....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.