Şimdi Ara

JAMYO & JATEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben şuan önlisans 2. sınıf öğrencisiyim. Mezun olduktan sonra JATEKe girme hakkım var. Peki JAMYO ve JATEK in sınavlarına mezun olduktan sonra aynı yıl içerisinde başvurma hakkım var mı ? aranızda JATEKe girmiş arkadaşlar varsa bi kaç sorum olacak. 2010 yılında basvurular ne zaman başladı? Kaç soru sordular ? En son kaç puanla alındı? Bir de yedekler en son kaça kadar gitti ? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim..

• jamyo için öss sınavına girmen gerekli şimdi adı neyse işte, jatek için zaten ön lisansı bitiriyorsun. Diğer soruların cevaplarını bilmiyorum
  • kardeş ben jatek 2010 asil olarak kazandım şuan güvenlik soruşturması sürüyor. 400 kişi alınacak bu sene . tahminimce yedek 400 500 e sıra gelebilir.
    seneye alım nasıl olur bilmem ama 400 olmayacağı kesin. asil olarak kazanmak istiyorsan yazılı sınava iyi hazırlanman gerek kpss önlisans hazırlık kitabı ile hazırlanabilirsin ek olarak başka kitaplardan da faydalanabilirsin. başvurular şubatta başlıyo bildiğim kadarıyla sınavı ösym yapıyor.en son kaçıncı yedeğe sıra gelme durumu okul kayıt döneminde belli olur. umarım yardımcı olmuşumdur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tıpta myp
    4 ay önce açıldı
    YÖK Denklik
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.