Şimdi Ara

Jant ve lastiiik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar suan yazlık lastik almayi düşünüyorum görünüme önem verdiğim icin bununla beraber gUzel bi jant almayoda planlıyorum ama internet araştırdım kadarıyla bazı yerleri anlayamadım şimdi 14 15 16 falan bunlar arasında ne gibi farklar oluyor hangisini alırsam ne yaşarım yakıt olsun yol tutuşu olsun ne bileyim bişiler yazılmış ama tam anlayamadım bu konuda yardımcı olabilecek var mı hangi boyutta lastik almalıyım accent era var bende hangi boyutta lastik alırsam nasıl bir jant almalıyım şimdiden teşekkürler.

• Accent eranin orjinal jantlarini alin derim.Bildigim kadariyla eralarda 16 jant opsiyonu yoktu 14 ve 15 olarak cikiyordu.Eger varsa 16 alin yol tutus artar tabi.Fabrikanin belirttigi olculerde lastik alirsiniz.
  • Muser7887 M kullanıcısına yanıt
    Sana cevap yazabilmemiz için , aracının üstündeki jant ve lastik ebatlarını yazmanız lazım...

Edit : orijinal ebat 185 65 R14 ise 15 inç alaşım jant ve 195 55 r15 lastik almanız uygundur , 16 tavsiye etmiyorum era için , 195 55 yaparsanız yol tutuş artar araçta konfor biraz düşer , yakıt çok farketmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serty23 -- 22 Mayıs 2016; 3:33:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • accent era 185 65 14 kullanıyor. yüzde hesabını ona göre yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.