Şimdi Ara

Javascript sorunu yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ben 2 haftadır bir sorun ile uğraşıyorum ne çözüm bula bildim ne benzer konu bulamabildim googlede aradığımda artık benım formlarda açtığım konular çıkıyor. Sorunum şu ajax modal dialog popup ile bir sayfa çekiyorum
    <a href="products_edit.php" class="btn green" data-target="#ajax2" data-toggle="modal"> bu şekilde

buda div bölümü
    <div class="modal fade" id="ajax2" role="dialog" aria-hidden="true" >

<div class="modal-dialog" style="width:80%;">
    <div class="modal-content" >

</div>
    </div>
    </div>

Sıkıntım şu products_edit.php sayfasında javasicript ler var yani tarih imputları yada ckeditör veya renk seçme inputları bunlar normalde çalışıyor ama ajax modal popup ile çektiğimde sayfa geliyor sıkıntı yok sorun şu sayfa geldiğinde o javascript kodları yani tarih seçme inputları, renk seçme vs. çalışmıyor.

Kısacası ajax modal pupup ile gelen sayfadaki javascriptler çalışmıyor ne yapabilirim lütfen yardım

• Arkadaşlar konu günceldir yok mu bir yardım edecek yiğit
  • Soyledigin inputlar sayfayla beraber mi yuklleniyor yoksa iframe ile mi getiriosun? Yada sayfa tamamiyle yuklendikten sorami?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekoc kullanıcısına yanıt
    Hocam products_edit.php diye bir sayfam var calışmayan js kodları yani tarih inputları ve ckeditör felan bu sayfada. Ben ajax modal dialog popup ile products_edit.php sayfasını çekip popup olarak açıyorum yani inputlat çekilen sayfada. Normalde sayfada çalışıyor javascript kodları ama ajax modal ile çekip popup olarak açtığımda js ye dair ne varsa çalışmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.