Şimdi Ara

Jazz vs Colt ilan öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, genelde şehir içi kullanılmak kaydı ile 18000 civarı bir araç almayı düşünüyorum. Yaklaşık 3-4 sene kullanırım diye bakıyorum o yüzden piyasası fazla önemli değil. Yedek parça, servis olayı da çok kafamı karıştırdı, Sonunda çok arıza çıkartmadığı için jazz ve colt arasında kaldım. Ama hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erginy15 -- 3 Mart 2013; 12:39:14 >

• A serisi ne de olsa 15 yaşında genç sayılmaz, Jazz ile Colt arasında biraz daha yeni olabildiği için ve 2.el nispeten önemsiz olduğu için Colt daha mantıklı olan alternatif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supraa -- 12 Şubat 2013; 23:13:15 >
  • Tartışmasız colt derim 2 yıl kullandım fiyatına göre rakipsiz olduğunu düşünüyorum fakat temiz bulmak istiyorsan 1-2 bin daha koyman gerekir.
  • mitsubishi colt
  • Colt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçenekler Arasında Colt Diyorum. Benzinlisi Bile Kokluyor Aracın..
  • Biraz daha araştırdım bugün 2008 1.3 colt invite oldukça dolu lakin yukarıda yazıldığı gibi 1500 TL yukarıda fiyatları.
    1998 A 160 tada aynı özellikler mevcut 10 yaş fark olmasına rağmen.
    Jazz ın 1.4 Elite modelinde donanım iyi ama fiyattan dolayı galiba ona benim erişmem mümkün görünmüyor.
    Bu arada bu tip araçların süspansiyonu çok sert olduğu için rahatsız ediciymiş, yaşadığım şehirde de hız tümseği dolu şansa bakın. Opsiyon araç varmıdır, bunları bu fiyatta geçebilecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cold cevabı fazla ama kafam bagaj hacmi ve rahat oluşundan jazz a takıldı. Birinin beni caydırması lazım:-D

• İyi o zaman bende Jazz diyorum

Özellikle yeni çıkanı çok güzel. Polo falan hikaye. Honda B sınıfında çok güzel işler çıkarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erginy15

Cold cevabı fazla ama kafam bagaj hacmi ve rahat oluşundan jazz a takıldı. Birinin beni caydırması lazım:-D

Google a colt bagaj hacmi resimli diye yazın marka forumunda paylaşılan resimler çıkıyor. Inceleyebilirsiniz.

• 15bine temiz jazz bulabiliyosan kıyaslama bile coltla
  • o fiyata jazz zaten bulamazsında temiz colt bulman bile çok zor.Anca pert olanını bulursun.

• 15 bine Jazz bulabildiniz mi?
  • 150~170 bin civarı tampon, çamurluk değişen yada boyalı 3~5 parçası olan modeller 16500 civarı pazarlıkla 16 ya bırakırlar heralde. Colt lar nispeten 1000 tl aşağıda.

• Her türlü colt bi kaç litre bagaj hariç .
  • ne coltmuş arkadaş uç parcası mercedes die arabayı hondadan iiyi yaptınız
  • colt kullandığım bi araç.1.3 95 bg kurşun gibi.gerçekten beklenmedik performans var araçta uzun yol 6.5-7 lt gaz yakarsın 7 yi geçmez.geçen buzdolabı taşıdık :D
    triptoniği var teyzemde.manueli daha ucuz olur sanıyorum.sorun cıkarmadı 1 yıl oldu alalı pert kayıtlı.
    bilmiyorum jazzı çok övüyolar kullanmadım ama honda kalitesi de başkadır heralde sınıfının birincisi jazz.
    temiz colt tavsiye olunur
    geçenlerde fren balatalarına servis 350 lira demiş bilginize
  • Şener abi 40.000Tl diyiyorsa Jazz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

ne coltmuş arkadaş uç parcası mercedes die arabayı hondadan iiyi yaptınız

Ondan değil. 15000 civarına bulunabilen Colt'lar, Jazz'lardan daha temiz olduğu için. 15000'e temiz, hasarsız ya da hafif hasarlı Jazz bulun, yarın almaya gidelim..

• jazz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.