Bu sene sınava girdim ve açıkçası fazla da kasmadım dolayısıyla sıralamam kötü geldi mf4 118k.İstanbul dışına çıkmak da istemiyorum.Tercihlerimde itü jeoloji jeofizik istanbul çevre gibi seçenekler var ama gerçekçi olmak gerekirse bu sıralamayla hayal.seneye de hazırlanmak istemiyorum çünkü Bulgaristan vatandaşlığım var kendimi avrupalı sayıyorum biraz .Koskoca bi seneyi yurt dışında harcasam daha iyi olur diye düşünüyorum çünkü avrupanın yanında kanadaya gitme imkanım da var.Dolayısıyla bana her yol avcılar kampüsü gibi duruyo.Sözün özü jeolojici abilerimden yardım istiyorum.Okuduğunuz bölümden memnun musunuz? İş bulma sıkıntısı var mı? Kendini nasıl geliştirirsin? Geliştirirsen maaşın ne kadar olur? Hangi diller önemlidir? Yurt dışı imkanları nedir? Gelecekte önemi ne olur? Zorlukları kolaylıkları nedir? Masa başı çalışma durumları devlete kapak atma durumları nedir? Bu gibi sorularım var lütfen yardım edin kafam çok karışık...
sitede Jeolog nickli üye özelden bana çok yardımcı oldu.bu konuyla ilgilenen arkadaşlar varsa ondan yardım isteyebilir.konu kilitlenebilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme