Bildirim
Jetta dizel otomatik
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Motoru haricinde hemen herseyi sizi oldukac tatmin eder.Ama motor gaz pedalina sert davranmazsaniz devirlenmek ve performans gostermek icin ayak suruyor.
O aractan daha fazalasida gercekte kimseye lazim olmaz.Ozellikle ic mekan genisligi ve ferahligi goz kamastirici.
Simdiden hayirli olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O yaş ve kmde DSG el sallıyor -
pahalı demiş, 7 yasında dsg ve o model araçta enjeksiyon sorunu var, her an başınıza 5-10 bin tl sorun açabilir.
astra j sedan 1,6 dizel otomatik düşünebilirsiniz. -
7 yaşında 100 bine gelmiş jettaya o parayı vermem. Siz vermeye gönüllü iseniz dsg için de kenarda 10 bininiz olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu aracı almayı dusunebılmek bıle cesaret ıster
Yuzlerce vakadan sonra hala DSG’li arac bakan var, ilginc.
Ayni motor sanzimana sahip olanini (2014 model) 3.5 yil 163000 km kullandim. Gidisi ,konforu cok iyi.Ancak kaveama hic degismesiyse muhtemelen 1-2 yil icinde degisecektir.Benimki 117000 kmde degismisti.
Acikcasi ben olsam daha yuksek model birseylere bakmaya calisridim.308-c4, egea, corolla vb. olabilir
Benimde dsg konusunda korkularim vardi soylediklerinizden sonra vazgeçtim arkadaşlar. Başıma dert almak istemiyorum.
Sadece dsg degil enjektörlerde kronik sıkıntılı 4 adet enjektör değişimine servis 9.000 TL istiyor.
Al al dsg 100 bini bulmuş oh mis gibi mis
Risk nedir sorusunun cevabı : risk dsg’li vw’dir. Patlamaya hazır bonba!
Aynı fiyata Manuel passat bakın daha iyi olacaktır bence
Saatli bomba istiyorsanız güzel tercih olur, bence Astra bakın.
Nşa dsg sorun vermese araba cidden çok iyi c segmentinde. 2016 model kullanmıştım memlekette. Yolda yap gibi akıp gidiyordu. 85 bin kmde dsg li idi. Comfortline paket yeterince doluydu. Dizel sanırım 105şik motor vardı dsg farkı ile kayıp gidiyordu araba. Ama dsg ve emsallerine göre yüksek fiyattan dolayı alınmaz.
bu forumdaki anti vw tayfasına bakarsan vw alınmaz. jetta dizel, dizelgate skandalı öncesi en çok satan c sınıfı dizel araçtı, güzel araç, alınır, satarken de üzmez. -
Son birkaç yılda bütün araçlar üzerine 20-30 bin TL ekledi. Artık pazarda ismi geçen piyasası olan araçları 80-90 gibi fiyatlara temizini bulmak epey zorlaştı.
Ne zaman wv ile ilgili bir konu açılsa yorumların %80'i olumsuz fakat gidin pazara bakın açın siteye bakın araç az biraz temiz olsun ilanda 1 hafta kalmıyor -
DSG ile ne alakası var ? Arkadaşımda 2012 golf vardı 140binde. Otomatik şanzuman kartı bozuldu. Teyzemin oğlunda 2013 jetta otomatik var. 200bin küsur kilometrede. Bir kere sanayiye gitmedi. Her araba sahibinin kullanımına bağlı sorun veriyor.
200. km de sanzimani bozulan A3 var hemde uzun yolda bozuldu. O yuzden kullanim disinda baska etkenler de var bariz belli.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Olabilir. Telefonda da aynı olay. Kimine kutusundan çıkarır çıkarmaz bozulabiliyor. Ama kasıtlı veya basit bir şey değil. Adamların yaptığı milyonluk arge çalışmaları olsun veya mühendisler olsun elbet bunu düşünmüşlerdir. Ayrıca fark ettiğim bir şey var kendimce. Otomatik şanzumanı hunharca kullanan her araba kolayca bozuluyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
O yaş ve kmde DSG el sallıyor
|
Benzer içerikler
- seat ateca mı skoda karoq mu
- tam otomatik arabalar
- ford taunus 2.0 gts
- chevrolet aveo 1.4
- tucson mu qashqai mi 2024
- dacia 7 kişilik jogger
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X