Şimdi Ara

Jettadan Corollaya..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ‎1.6 102(primeline) benzin manuel aracımı satıp 2008-2010 corolla(elegant) 1.6 benzin düz alsam aynı tadı(kalite sürüş zevki) verirmi?
    Yoksa 1.6 tdi jettayımı tercih etmeliyim? (aracımı satma nedenim performans 8valve jettayı bilen bilir)

• Performans acisindan,dusuk devirlerde pek fark hissetmezsiniz ama ust devirler cok farkeder.

Yakit tuketiminiz de azalir kanimca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 102 zevk veriyorsa 124 iki kere zevk verir. Ama hersey motor degil hatırlatmakta fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

102 zevk veriyorsa 124 iki kere zevk verir. Ama hersey motor degil hatırlatmakta fayda var.

102 zevk verir vermesinede bu 8valve olayı sıkıntı yaratıyor. Yüksek devirde kullanıncada fazla yakıyor. Herşey motor değil derken? Toyotanın Volkswagenden eksik kalacak bir yönü yok gibi.
  • saçma bir kıyaslama olmuş, ikisi de aynı, fark varsa da anlaşılacak şekilde olmaz. jetta'dan hangi sürüş zevkini aldınız ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican8

quote:

102 zevk veriyorsa 124 iki kere zevk verir. Ama hersey motor degil hatırlatmakta fayda var.

102 zevk verir vermesinede bu 8valve olayı sıkıntı yaratıyor. Yüksek devirde kullanıncada fazla yakıyor. Herşey motor değil derken? Toyotanın Volkswagenden eksik kalacak bir yönü yok gibi.

Yüksek devirde her arac cok yakar. Bir önceki jetta kasa bahsettiginiz corolladan sürüş acısından onde bunu anlatmak istedim.

• Hocam makyajlı kasa alabilirseniz alınır.Elegant çok dolu motor da fena değildir.Ama model yılını değiştiremeyecekseniz bence hiç satmayın arabanızı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    honda crv -toyota rav4
    13 yıl önce açıldı
    Skoda Fabia
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Yüksek devirde her arac cok yakar. Bir önceki jetta kasa bahsettiginiz corolladan sürüş acısından onde bunu anlatmak istedim.

Aracım volkswagenin en baz modeli olmasına karşı yinede beni çok mutlu ediyor performans haricinde. En iyisi corolla ile bir test sürüşü ayarlamak olacak. Chevrolet cruze lar var birde onlara ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: antuaRri

Hocam makyajlı kasa alabilirseniz alınır.Elegant çok dolu motor da fena değildir.Ama model yılını değiştiremeyecekseniz bence hiç satmayın arabanızı.

Hocam model yılı en fazla olurda 2010 olur. Aynı model primeline jetta(en boşu) ve elegant corolla(en dolusu) arasında pek bir fiyat farkı yok. Corollanın beni üzmeyeceğini düşünüyorum
  • quote:

sanırım eski kasa jetta sahibisiniz.
    eski kasa jetta eski kasa corolladan üstün bir otomobil.
    Yeni kasasında zaten berbat etiler arabayı.
    Ya aracınızın daha güçlü motor seçeneklerine bakın,veya civic seçeneğine yönelin derim lpg ile beraber.
  • Atmosferik 1.6'lar, birkaç istisna haricinde benzer performans gösterirler. 8v olduğu için performans zayıf geliyor olabilir, fakat 16v motorun alt devirleri de sizinkinden daha cansız olacak. Zaten amaç düşük devirde verim alarak yakıtı arttırmamak. Yani oh be dedirtmeyecek bu tercihiniz. 1500-3500 devir bandında daha güçlü bir araç arıyorsanız, dizel olarak Focus Tdci, benzinli olarak da 1.4 tsi Golf önerebilirim. Deneme amaçlı eş-dost ya da kiralama aracılığıyla bir gün kullanın en az, hayata bakış açınızı değiştirecek kadar fark hissetmeyeceksiniz bence.

• japonu seçin sorunsuzluğu kalıteyı yaşayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Atmosferik 1.6'lar, birkaç istisna haricinde benzer performans gösterirler. 8v olduğu için performans zayıf geliyor olabilir, fakat 16v motorun alt devirleri de sizinkinden daha cansız olacak. Zaten amaç düşük devirde verim alarak yakıtı arttırmamak. Yani oh be dedirtmeyecek bu tercihiniz. 1500-3500 devir bandında daha güçlü bir araç arıyorsanız, dizel olarak Focus Tdci, benzinli olarak da 1.4 tsi Golf önerebilirim. Deneme amaçlı eş-dost ya da kiralama aracılığıyla bir gün kullanın en az, hayata bakış açınızı değiştirecek kadar fark hissetmeyeceksiniz bence.

1.4 tsi motor cebime zararlı olacaktır ama performansına laf edemem. Ford mondeomuzun bize açtığı sorunlardan dolayı forddan soğudum. @shadowgeist in dediği gibi civic lere bakınıyım biraz, hiç birine ısınamazsam gider 1.6 dizel jetta alır binerim başka seçenek kalmadı çünkü

• quote:

‎1.6 102(primeline) benzin manuel aracımı satıp 2008-2010 corolla(elegant) 1.6 benzin düz alsam aynı tadı(kalite sürüş zevki) verirmi?
    Yoksa 1.6 tdi jettayımı tercih etmeliyim? (aracımı satma nedenim performans 8valve jettayı bilen bilir)

1.6 TDI tavsiye edilir. Tecrübeyle sabittir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aracım volkswagenin en baz modeli olmasına karşı yinede beni çok mutlu ediyor performans haricinde. En iyisi corolla ile bir test sürüşü ayarlamak olacak. Chevrolet cruze lar var birde onlara ne dersiniz?

İki kere test ettim bana göre değilmiş. Kendi aracınız güzel bir arac. Temiz ve daha donanimlisi sizi yine memnun edecektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.