Bildirim
K700i mi 6260 mı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
K700i.
6260 çook büyük. -
k700i de hafıza kartı yok ama ses kalitesi ve kameradaki ışık la 6260'ın Yerini tutar dimi?quote:
Orijinalden alıntı: aTTra
K700i.
6260 çook büyük. -
kriterlerin ne?quote:
Orijinalden alıntı: Aykut McAlew
k700i de hafıza kartı yok ama ses kalitesi ve kameradaki ışık la 6260'ın Yerini tutar dimi?
Alıntıları Göster -
K700i aldık Az önce ....quote:
Orijinalden alıntı: ismail217
kriterlerin ne?
Alıntıları Göster -
tabiki nokia -
quote:
K700i aldık Az önce ....
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Aykut McAlew
K700i aldık Az önce ....
iyi ettin kardeş.6260 alınmaz. -
quote:
K700i aldık Az önce ....
Alıntıları Gösterquote:
K700i aldık Az önce ....
hayırlı olsun
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 29 Haziran 2005, 22:56:12 > -
quote:
K700i aldık Az önce ....
Alıntıları Gösterquote:
K700i aldık Az önce ....
Hayırlı olsun -
iyide nokia6260 güzel telefon.fakat biraz kaba işte.genede hayırlı olsun.quote:
Orijinalden alıntı: aTTraquote:
K700i aldık Az önce ....
Hayırlı olsun
Alıntıları Göster -
Hayırlı olsun ama 6260 da güzeldi be abiquote:
K700i aldık Az önce ....
Alıntıları Göster
quote:
K700i aldık Az önce ....
-
benim bildiğim aykut mc alew sese önem veriyordu yanlış hatırlamıyorsamquote:
Orijinalden alıntı: Gargi9
Hayırlı olsun ama 6260 da güzeldi be abi
quote:
K700i aldık Az önce ....
Alıntıları Göster -
Ben kendime almadım arkadaşa aldık şuan memnun gözüküyorquote:
Orijinalden alıntı: gren
benim bildiğim aykut mc alew sese önem veriyordu yanlış hatırlamıyorsam
Alıntıları Göster -
6260 kaba duruyor k700i bencede daha ii ve hayırlı olsun ii seçimquote:
Ben kendime almadım arkadaşa aldık şuan memnun gözüküyor
Alıntıları Göster -
o kadar salak bi seçim daha olamaz.baba k700i ne symbian ne mmc var.6260 kamera kalitesi aynı gibi.bunnarı k700i kullandıım halde soluorum dıkkate alınquote:
Orijinalden alıntı: Etterna
6260 kaba duruyor k700i bencede daha ii ve hayırlı olsun ii seçim
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: deck
o kadar salak bi seçim daha olamaz.baba k700i ne symbian ne mmc var.6260 kamera kalitesi aynı gibi.bunnarı k700i kullandıım halde soluorum dıkkate alın
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: deck
o kadar salak bi seçim daha olamaz.baba k700i ne symbian ne mmc var.6260 kamera kalitesi aynı gibi.bunnarı k700i kullandıım halde soluorum dıkkate alın
Kimin ne seçip ne seçmeyeceği seni ilgilendirmez. İsteyen istediği telefon almakta özgürdür. Biz burada sadece fikir belirtiyoruz. Senin gibi bilinçsiz konuşmuyoruz. Terbiyeni takında gel, ondan sonra forumlara mesaj yaz. Terbiyesiz herif.
-
abi ben yinede 6260 derim bide siyah karizma karizma gezersin yani herkesin düşüncesi farklı ama bu benim düşüncemquote:
Orijinalden alıntı: aTTraquote:
Kimin ne seçip ne seçmeyeceği seni ilgilendirmez. İsteyen istediği telefon almakta özgürdür. Biz burada sadece fikir belirtiyoruz. Senin gibi bilinçsiz konuşmuyoruz. Terbiyeni takında gel, ondan sonra forumlara mesaj yaz. Terbiyesiz herif.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: deck
Alıntıları Gösterquote:
sana burdaaan kocaman birterbiyesiz Herif
-
böle ağır ithaflarda bulunmayalım lütfen herkes kendi çerçevesi içinde seçim yapmakta özgür bize burda sadece hayırlı olsun güle güle kullan nerden aldın kaça aldın güzelmi memnunmusun gibi sorular sormak düşerquote:
Orijinalden alıntı: Aykut McAlewquote:
sana burdaaan kocaman birterbiyesiz Herif
Alıntıları Göster
-
tabiki k700iquote:
Orijinalden alıntı: infinite
böle ağır ithaflarda bulunmayalım lütfen herkes kendi çerçevesi içinde seçim yapmakta özgür bize burda sadece hayırlı olsun güle güle kullan nerden aldın kaça aldın güzelmi memnunmusun gibi sorular sormak düşer
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X