Şimdi Ara

k750i garanti sorunu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • k750i nin kamera kapağında bir boşluk vardı. bende arka kapağı açmaya çalıştım. pil kapağını açınca üstte gözüken iki vidayı söktüm ve kapağı açamayınca tekrar taktım. garantisi bozulmuş olur mu acaba???

• anlamazlarsa sorun olmaz.ama çentik bıraktıysan vidaları soyduysan mutlaka anlaşılır.
  • Eğer vidaları ciddi anlamda yemediysen neden bozulsun ki garantin ?

Kim nereden anlayacak senin açmaya çalıştığını ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Eğer vidaları ciddi anlamda yemediysen neden bozulsun ki garantin ?

Kim nereden anlayacak senin açmaya çalıştığını ?

vidalarda göz le görülür bir hasar yok ama. yan kapağı açmaya çalışırken çok az iki çizik oluştu onlarıda görmek için dikkatli bakmak gerek
  • Ah be arkadaşım niye uğraşıyosun ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Ah be arkadaşım niye uğraşıyosun ki

arka kamera kapağında ki boşluk çok fazlaydı. geçmiş zamanlarda nokia 3330 um vardı bozuldu servise gönderdim 28 gün kaldı geldiğinde toz duman içindeydi ve sorun devam ediyordu üzerindeki çizikleri de unutmamk gerek. aynı olayı sagem cep tlf nunda da yaşamıştım.

aynı olayı k750i de yaşamamak için kendim yapayım dedim bir yabancı sitede kapak açıkmış halini gösterdile içeride kapak arkasında küçük bir vida var onu sıkıştırınca kapak boşluğu kapanıyor ve gıcırdanma kesiliyor.

bir kapak için 25-30 gün daha beklememek için kendim yapayım dedim. hem tlf içi değilde sadece arka kapağı açmış olacaktım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE GARANTİ GÖZÜKMÜYOR
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.