Şimdi Ara

kabarık fatura lütfen bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben avea faturalı hat kullanıyordum 1 ay oncesine kadarda ve hat üzerinde tlfn aldım ve sonrasında tahütü iptal ettim vodafoneye geçtim. sonrasında bana 2300tl fatura cıkardılar şimdi ben bu faturayı asla tek seferde ödeyemem ancak bana taksit yapsalar öyle öderim. şayet taksit yapmazsalar ben bu faturayı ödemezsem ne olur yardım edin lütfen bu arada adıma hiçbirşey yok hacizlik bi durum için yani

• Taksitlendirmeye çalışın mutlaka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödemezseniz,borcunuz hacze düşer,hacizlik malınız yoksa bişey alamazlar tabi ama avukat sizi hep arayacak,korkutup rahatsız edecektir,
    Nereye kadar gider bilemem tabi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 6 taksıt yaparlar ara taksıt ıste yardımcı oluyorlar

• Kimse de çıkıp neden taahhüt yapıyorsun veya iptal ediyorsun demiyor. Kardeşim ne kadar taahhüt vermeye can atan bi milletiz ya

• arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ama gerçekten desem bin pişman oldum bunu yaptiğimaa ama artk iş işten geçmiş ancak taaksit yapsalar ödeyebilirim aksi takdirde tek seferde katien ödeyemem sizce avukat arayıp taksitlendirirmi? bu arada üstümde hacizleyecekleri hiçbirşey yok
  • firat1089 F kullanıcısına yanıt
    borcun için evraklarının avukata verilmesinden önce aveayı arayıp taksitlendirme yaptırman gerekiyor, dosyan avukata verildikten sonra gerek avukatlık masrafları, gerekse icra masrafları vs. eklenir ve örneğin borcun 2.300 TL. ise 3.500-4000 TL.'ye kadar çıkar

üzerine haczedilecek birşey olmaması onlar için farketmez, ailen ile birlikte oturuyorsan, ailen ile birlikte oturduğun adrese gelip haciz işlemi yapabilirler, evde 2. televizyon, 2. buzdolabı, derin dondurucu, bilgisayar gibi eşyaları haczedebilirler, haciz işlemi yapılırsa borcun 500-1000 TL. daha artar

haczedilecek hiçbir şey olmaması halinde borcun yine devam eder, 3 sene sonra 5 sene sonra işe girdiğin zaman maaşının 4'te biri haczedilebilir, ileride araba, evin gibi şeyler olduğunda yine arabana evine haciz koyup satabilirler

bugün haczedilecek bir eşyan olmayabilir, ama neticede borcun devam eder, bugün yoksa yarın olabilir neticede, bugün bulamazlarsa haczedilecek mal, 1 sene sonra gelirler, 2 sene sonra gelirler, kurtuluşu yok senin anlayacağın

+ borcuna her gün faiz işlemeye devam eder, geçen hergün borcun katlanır

tercih senin..........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaggag -- 8 Temmuz 2013; 0:41:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.