Şimdi Ara

kablolu bağlantı kurulduğunda modem sorun çıkartıyor :?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internet bağlantımızda bir süredir sorun yaşamaktayız, ttnet ten kontrole geldiler ama bi faydası olmadı, hatta sorun yok diyip gittiler

şöyle ki ;

kablosuz olarak gayet rahat ve hızlı bir şekilde bağlantı sağlayabiliyorum fakat hatta telefonu bağladığımız bağlantı gidip geliyor, telefonu açtığımızda ise bağlantı yeniden sağlanıyor. buna telefonun bağlantısını keserek bir çözüm bulduk sonuçta öğrenci evinde ne kadar telefon kullanılabilir ki !
    asıl sorun ise aynı şekilde bağlantı sorununu ev arkadaşım kablolu bağlantı kullandığı için de yaşamaktayız. kablolu bağlantı kurulduğunda hem onun bağlantısı hem benim kablosuz bağlantım kendinden geçiyor çok sıkıntılı bir hal almakta.

neden kaynaklı olabilir, bu durum için bir öneriniz var:? modem den kaynaklı bir arıza mı söz konusu acaba :?

şimdiden teşekkürler

• Kablosuz kullanırken sorun yok ise,büyük ihtimal modemde problem var
  • Benim de aynı problemim vardı. Kablosuz hızım iyiyken ethernet ile bağlandığımda sorun çıkarıyordu. Kabloyu değiştirdim, yazılım güncelledim düzeldi.
  • splıter sorunu olabılr ..bırde modem ttnetın modemı ıse farklı bır modemle deneme yapma ımkanınız olursa sorunu buyuk ıhtımalle cozersınız ..
  • teşekkürler tavsiyeler için :)

splitter i değiştirdik şimdilik sorun yok gibi
  • Evet splitter sorunu olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.