Arkadaşlar bir problemin var. Daha önce farklı bir modemden kablosuz olarak bağlanabildiğim halde şu anki modemle yani yeni bir modemle bağlanamıyorum. Kablosuz olarak bağlanamıyorum (yani bağlantı yok diyo ama kablosuz ağları görüntüle dediğimizde de bağlantı yok demesine rağmen aşağıdada bağlantıyı kes diyor ) ama bir şekilde internete girebiliyorum. " internet----->internet ağ geçidi---->bilgisayarım " diye bir bağlantı var (galiba VPN bağlantı) ve sanırım ana bilgisayardan bağlanıyor.ama başka laptoplar bağlanabiliyor.birde şöyle birşey var.bulduğum başka ağlara çok rahat bağlanabiliyorum.sadece kendi modemime öyle bağlanamıyorum.yani sorun sadece benim bilgisayarımda var.acaba ayarlarındamı sorun var? yoksa modemi tekrarmı kurmam mı gerekir.
arkadaşlar çok acil yardım lazım.bağlantım bahsettiğim şekilde ama sık sık düşüyorum hattan.
Arkadaşlar yokmu bu konu hakkında bilgisi olanlar.Güvendiğim tek forum burasıydı da :( Sadece benim bilgisayardan bağlanamama sorunu var.ama nedense başka yerde çok rahat bağlanabiliyorum(yani başka modemle). bu arada bağlanamadığım modem Zoom X6, başka yerde bağlanabildiğim model de Zoom X6. Bir yerde bağlanırken diğer yerde bağlanmıyor.Neden acaba.Yokmu çözümü olan
Arkadaşım kendi modeminde kablosuz özelliği gizli olabilir. SSID yayını yaını yani. Buna bak mderim bi. Yada Yaaının adını biliyorsan bilgisayarına manuel olarak kendin ekle.
Ama hocam bilgisayar bu ağı görüyor.Bağlan diyorum bağlanıyor ama "bağlı değil" gibigörünüp internete girebiliyorum.Başka bir kablosuz ağ buluncada hemen düşüyor bağlantı. Ayrıca aynı modemden başka bilgiayarlar kablosuz olarak çok rahat girebiliyor.Yani sadece ben im bilgisayar girmiyo. Çıldıracam ya? Biri yardım edebilirmi??