Şimdi Ara

Kablosuz modem sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düne kadar Laptop kullanıyordum.Toplama pc almaya karar verdim.Yalnız modem kablosuz pcye nasıl bağlayabilirim?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Lawliet344 kullanıcısına yanıt
    Eğer interneti başka yerden almıyorsan, modem bilgisayarın olduğu mekanda ise, genellikle her modemde 1 tane de olsa ethernet çıkışı olması lazım, modeminin arkasına bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 27 Ocak 2015; 12:40:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Eğer interneti başka yerden almıyorsan, modem bilgisayarın olduğu mekanda ise, genellikle her modemde 1 tane de olsa ethernet çıkışı olması lazım, modeminin arkasına bak.

Evet var hocam 2 tane @cmldrs
  • Bilgisayar kasasının arkasında da bir ethernet girişi olacak. Onunla modemi bir ethernet kablosuyla bağlayabilirsin
    eğer bütçen var ise sana bi usb modem önereyim bunu usb ile bilgisayara bağladığında sorunsuz bir şekilde bağlana bilirsin çekim gücüde yüksek eğer bütcen yoksa daha makulleri var ama pek randıman alamazsın + kablo pis durur birde modem biraz uzakta ise

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-usb-n14-300mbps-cift-antenli-kablosuz-n-usb-adaptor.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawliet344

Düne kadar Laptop kullanıyordum.Toplama pc almaya karar verdim.Yalnız modem kablosuz pcye nasıl bağlayabilirim?

Modemle pc yi kablosuz baglamak istiyosaniz usb wiriless alicaksiniz 20tl falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Modemden PC'ye kadar bir ethernet kablosu ile hiç bir şeyle uğraşmadan bağlayabilirsin. Eğer modem bilgisayardan uzakta ise piyasada 10-15 m uzunluğunda ethernet kablosu bulman mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 27 Ocak 2015; 21:30:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.