Şimdi Ara

kablosuza bağlanma sorunu acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle şimdden yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum benim sorunum bugün dizüstü bilgisayarıma kendi programıyla recovery yağtım ve c yi sıfırlayıp yeniden kurdurdum ancak sonrasında kablosuz a bağlanmayı dneedim tıklayınca otomatik bağlanmayı denedi ve bu servise bağlanamıyosunuz tarzı bi mesaj çıktı diğer wireless lara tıkladıgımda şifre soruyor ancak c formatlanmasına rağmen benimkine bağlanırken sormuyor acil yardım bekliyorum...

• birgün ababam eski bir araba getirmişti, modelini hatırlamıyor yumurta şekilli birşey,, kullanırkene dikkat ettim vites değiştirirken debriyaja basmıyordu. "ni ye debriyaja basmıyorsun, bozulmazmı?" diye sorduğumda, "oğlum arabayı zamanla alıştırmışlar, artık böle yavaşça çektinmi debraja basmaya gerek kalmıyor" demişti, şaşıp kalmıştım.
    Demekki senin wireleess ta bilgisayarına alışmış, aşinalık yaşıyor artık her karşılaştığında ne diyeyim.
    acaba modemin içindeki mac lerdenmi, çünkü format atsanda alışmış!
  • dostum espirili cevabın için çok teşekkürler ama bi şekilde çözdüm wpa2 olan güvenlik olayını wpa yaptım ve şifre girme yeri çıktı çok ilginç ama oldu ya önemli olan o wpa ile wpa2 arasındaki fark nedir bi bilgin varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coronateq -- 12 Ocak 2013; 6:26:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coronateq

dostum espirili cevabın için çok teşekkürler ama bi şekilde çözdüm wpa2 olan güvenlik olayını wpa yaptım ve şifre girme yeri çıktı çok ilginç ama oldu ya önemli olan o wpa ile wpa2 arasındaki fark nedir bi bilgin varmı ?

wpa ile wpa2 arasındaki fark basitce güvenlik seviyesidir.wpa2-psk diğerine göre üst düzey şifreleme sistemidir.
  • galiba nokta . yıldız * parantez ( ]] gibi yada :)) felanda ekleyebiliyorsun şifrene
    yanılmıyorsam yabi, daha denemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.