Şimdi Ara

Kaç bin km yapmış araba alınmaz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
125
Cevap
0
Favori
66.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk 10 sene ilanlardaki km artıyor. Ondan sonra ne hikmetse hep 210-230 bin arası. Corolda mazda olursa 300'lerde ilan var başka yok
  • Galerici tuzagi bunlar..Sahinler toroslar etrafta cirit atiyor hala km algisi var insanlarda..Neyseki bu algi yüzünden iyi fiyata güzel araçlar alabiliyoruz..
  • Bakınız 900k fiorino

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

100 bin üzeri kız gibi araba olmaz. Apaçilerin gazına gelmeyin.
  • Sadece km olayına takılmak yanlış. 2006 yılında 0km olarak aldığım aracımı 2016 yılında 209binkmde sattım. Çok iyi durumdaydı. Aynı aracın otomatiğini eşim için aldık, kmsi 60bindi ve orijinaldi. Benim 209000kmde sattığıma göre çok daha kötü durumdaydı ve masraf etmek zorunda kaldık...

• Bütçeme bağlı. Alacağım aracı max 185000 km civarında tutmaya çalışırım ki 200k km altında satabileyim. Bunun dışında ne kadar düşük o kadar iyi. 15 yaşında 75000 de araba da gördüm 5 yaşında hem de dizel olmasına rağmen 15000 kmde araba da gördüm. Her düşük kilometre, kilometre düşürme vakası değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

100 bin üzeri kız gibi araba olmaz. Apaçilerin gazına gelmeyin.

2016 Mercedes E serisi var 90bin km de bende saol hatırlatma yaptığın için 10bin km sonra çöpe atayım arabayı

• 2008 megane 2 163 binde orjinal km. Orjinal araç devam ediyoruz binmeye bakalım.
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt

Çok haklısınız, ben 2006 model Megane2 sedan 1.5 DCI expressionu sıfır aldım, 2011' de sattığım da orijinal 55 k km' deydi. 

• 100 bin sonrası araçlar dökülmeye başlıyor. bobini,enjektörü ,öntakımı şusu busu gidiyor. gitmiyor diyen dombildir yani . hele sensörü antin kuntini varsa servis dahil hikaye .

modeli geçmiş otomatik vites zaten tam enayi turnusolu . adam peugeot 206 otomatik alacak ,araç 2005 model. allah akıl versin.

200 binde dizel saatli bomba . kim ne derse desin. elinde ne zaman kalacağı belli değil. motoru eline aldın mı ustalarda senin eline vermeye başlar zaten.

çok şey yazarım da biz ne yazarsak yazalım bizim milletin aldığı mala kötü diyemezsin. adam anasına sövdürür arabasına laf ettirmez.

çöpten toplama dacia nın bile 300bin olduğu memlekette ne de diyeceksin ayrı bir konu. mecbur 200-300 bin km li araçlar 30 yaşında araçlar piyasada.

• 200.000 km de Polo sattım.

Kilometreyi kapat. Aracı gören 100.000 km de sanırdı. O kadar temiz ve titiz kullanmıştım.

Araçta ne yağ ne su eksiltme hiçbir şey yoktu.

Al-satçılar çok kovaladı ama satmadım. Kesin kilometresini düşürüp çakacaklardı bir garibana.

Artık baktım bir iki tanesinin bir tarafını koparıp başka bir taraflarına sokup başıma bela alacağım.

Götürdüm Peugeot Plazaya takasa verip, Peugeot'tan sıfır araç aldım.

Bu haramiler kazanacağına kurumsal şirketler kazansın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6AEF290E0

180 bin üstü araçlara bulaşılmaz ne kadar temiz olursa olsun.

Ancak piyasada 10 yaşın üstünde olup da 180 bin kmden düşük olan araçların çoğunun kmsi düşürülmüş oluyor.

Yanlış düşünüyorsun 6 yıldır aynı aracı kullanıyorum. İlk sahibini de tanıyorum. 135.000 de araç. Yani yıllık ilk sahibi yıllık 7500 yapmış. Bende yıllık 16.000 km civarı ortalama yapmışım.

Not:İlk sahibi otobüs şoförüydü. Otobüs ile ne kadar yapmış bilemem.  

• Ben özel sektör çalışanıyım. Golf 7 1.6 tdi kullanıyorum. Bu 2. Golfüm. Şu an 197.000 km de tüm bakımları yetkili servisinde aksatılmadan yapıldı. Araba tertemiz motor efsane . Satsalar alırım . Parasını bakıma vermeyen veya bunları önemsemeyen kişiden araç almayın. Araba zaten kendini belli eder. Her işlemin belgesi olur mutlaka.
  • 50 bin üstü almam ben böyleyim hep sıfır alır en fazla 50 binde değiştiririm ama alana saygı duyarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 17 Kasım 2020; 9:41:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370

2016 Mercedes E serisi var 90bin km de bende saol hatırlatma yaptığın için 10bin km sonra çöpe atayım arabayı

Alıntıları Göster
    Cilalatin sifir diye satarsiniz hocam
  • Kilometre önemli değil arabanın nasıl kullanıldığı önemli bakımlarının nasıl yapıldığı önemli

• Önemli olan km değil. Bakımlı olması ve o kmyi nasıl yaptığıdır.

2005 yılında 0km megane2 dci 80 lik almıştık. 2013 yılına kadar kullandık 330 bin kmde sattık. Bütün bakımları zamanında yetkili serviste (15binkmde bir) yapıldı. Sadece Şanzıman 200 bin kmlerde indi. Hariç bir sorun ile karşılaşmadık, ne motorda ne turboda. Satmadan önce dahi şehir içi yakıt tüketimim 5,5 litreyi geçmezdi.

Kilometresi yüksek araç ucuz alınır ucuz satılır, biraz zor satılır orası doğru. Ancak bakımlı ve düzgün ise bir şekilde satılacaktır.

• Araca nasil baktiginiz en onemlisi.

Bende aracimi satiyorum suanda 31.000km de ; pazarlik etmeye gelen birisi ; abi ben pazarliga geldim ama arabada kusur yok neye pazarlik edeyim dedi gitti :)

Tabi her yil seramik kaplamasini ; deri bakimini eksik etmem o ayri

• quote:

Orijinalden alıntı: crow in cornfield

100 bin sonrası araçlar dökülmeye başlıyor. bobini,enjektörü ,öntakımı şusu busu gidiyor. gitmiyor diyen dombildir yani . hele sensörü antin kuntini varsa servis dahil hikaye .

modeli geçmiş otomatik vites zaten tam enayi turnusolu . adam peugeot 206 otomatik alacak ,araç 2005 model. allah akıl versin.

200 binde dizel saatli bomba . kim ne derse desin. elinde ne zaman kalacağı belli değil. motoru eline aldın mı ustalarda senin eline vermeye başlar zaten.

çok şey yazarım da biz ne yazarsak yazalım bizim milletin aldığı mala kötü diyemezsin. adam anasına sövdürür arabasına laf ettirmez.

çöpten toplama dacia nın bile 300bin olduğu memlekette ne de diyeceksin ayrı bir konu. mecbur 200-300 bin km li araçlar 30 yaşında araçlar piyasada.

Yaptır sende ön takımını? Ben 200binde Ford Fiesta sattım 2010 model alan hala abi iyi ki seni görmüşüm diyor

En son 2750 TL verdim ön akslar disk balata , karter conta , dinamo elden geçti vs filtre yağ değişti

Sizin gibi tipler belli arabaya sadece yakıt koyan sonra? Sizin gibilerden tabiki 100bin üstü araba alınmaz çünkü cahilsiniz

• Km ile anlaşılmaz o iş. Şimdi 10.000 km de ki aracı soğuk çalıştırıp gaza yüklenen, 5 kişi oturan, kasiste tümsekte hız kesmemiş vs, e bide 300.000 km de çiçek gibi kullanılmış, üstelik 5 de 1 fiyatınaolan var diyelim.. ben 300 lüğü alırm
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.