slm megane 2 lerde rampada kalkarken geri çok kaçıyo. gaz pedalı bastığım anda motor tepki vermiyo böle 1 saniye yarım saniye sonra falan tepki veriyo o arada da baya bi geri kaçıyo. bu durum için öneriniz nedir acaba. gaz pedalının durumu normal mi yani serviste düzelirmi yoksa benim mi daha çok tecrübeye ihtiyacım var.
MERHABALAR, aracınız tam otomotik mi yoksa Easytronic Şanzıman mı ? eğer easytronic ise rampada kaçırması normal. daha detaylı bilgiyi yetkili servisten alabilirsiniz.
iyi günler ...
quote:
Orjinalden alıntı: cekicbilek
MERHABALAR, aracınız tam otomotik mi yoksa Easytronic Şanzıman mı ? eğer easytronic ise rampada kaçırması normal. daha detaylı bilgiyi yetkili servisten alabilirsiniz.
iyi günler ...
renault da easytronic diye bir şanzuman yok.
easytronic, opelin, balatalı otomatik şanzumana verdiği isimdir.
Aracın otomatik ise servise git derim hatta aracını mümkünse sat derim. Renault otomatik işini bence beceremiyor.
Aracın otomatik değilse sorun senin kaldırmandadır.
aslında ben de ondan şüpeleniyorum. peki böle geri kaçırmadan kaldırmak için önerdiğiniz bişey varmı acaba
dostum yeni sürücümüsün ona göre bişiler söyleyelim?
Arkadasim bende ilk megane 2 ye bindigimde seninle ayni sorunu,hatta daha beterini yasadim. Birak rampayi duz yolda bile kaldirirken stop ettiriyordum, ayni nedenden dolayi (gaz pedali telli degil elektronik, bu nedenle biraz gec tepki veriyor. Ben kendi arabamin anlik tepkisine aliskin oldugum icin debriyaji motor devirlenmeden birakmis oluyorum,bu nedenle stop ediyor)2-3 km lik yolda araba bana resmen eziyet olmustu. Kendi R-12 me binince oh be hayat var dedim bu derece.
Aracinin hicbir sorunu yok, dizayni boyle. Servisle v.s. bosuna ugrasma.
Belli bir sure sonra da alisiliyor. Aracin sahibi olan arkadasim hic kaydirmadan ve stop ettirmeden kusursuz bir sekilde suruyordu.
Arkadasim bende ilk megane 2 ye bindigimde seninle ayni sorunu,hatta daha beterini yasadim. Birak rampayi duz yolda bile kaldirirken stop ettiriyordum, ayni nedenden dolayi (gaz pedali telli degil elektronik, bu nedenle biraz gec tepki veriyor. Ben kendi arabamin anlik tepkisine aliskin oldugum icin debriyaji motor devirlenmeden birakmis oluyorum,bu nedenle stop ediyor)2-3 km lik yolda araba bana resmen eziyet olmustu. Kendi R-12 me binince oh be hayat var dedim bu derece.
Aracinin hicbir sorunu yok, dizayni boyle. Servisle v.s. bosuna ugrasma.
Belli bir sure sonra da alisiliyor. Aracin sahibi olan arkadasim hic kaydirmadan ve stop ettirmeden kusursuz bir sekilde suruyordu.
çok teşekkürler... bu aracı yeni kullanıyorum o nedenle dediğiniz gibi biraz daha alışmam gerekli heralde
kardaş servise git anında cözüm bulunur ufak bi arıza
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme