Şimdi Ara

kadını seksüel davranışından ötürü toplumdan uzaklaştırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    eteği kısa giymesi,
    kahkaha atması,
    dekolteli giyinmesi vs. gibi eylemleri sedüktif(erkekleri çeken) davranış olarak nitelendirilir medeniyetin olmadığı ülkelerde. çünkü ilkel anlamda bu tür davranışlar seksüeldir seksüel olması da kadının seks istediği anlamına gelir. halbuki kadın davranışları son derece hatta anlaşılmayacak derecede komplekstir. primitif anlamda seks istiyor gözüken kadın aslında sadece güzel gözükmek istemiş olabilir. arkadaş ortamında çok güzel kadınların olmasından çevrenin ilgisini kendine çekmek istemiş olabilir. Güzel görünmek, ilgi beklemek, sevilmek istemek, aklınıza ne gelirse kadın eylemlerinin altında yatan birçok motivasyon olabilir.

Medeniyet bir anlamda kadın-erkek eşitliği ilkesine dayanır. aslında kadın erkek diye bir ayrım da yoktur, insan vardır. insanların eşitliği söz konusudur. Bunu nereden biliyoruz? Batının insanlık çizgisinin bayrak taşıyanı olarak ilerlediği yol bu olduğundan. Kadının etkin olmadığı efektif bir toplumun henüz nazariyesi(teorisi) yazılmadı. onun için kadının toplumda serbestliği şarttır zira çocukları büyüten biyolojik olarak kadındır. Kadının sınırlandırılması bir ülkenin geleceğine yapılacak en büyük kötülük olarak addedilir. Yani kadın her daim toplumda olmak zorunda. Atatürk de bunu görüp Türkiye'ye bu özgürlüğü getirdi...

yani burada şunları görüyoruz;
    kadının giyimi davranışları bazı insanlara sedüktif gelirken bazı insanlara normal görünür. bunun bir ölçüsü yok.
    yine tartıştığımız üzere kadın erkek eşit.
    kadını kısıtlamak ülkeye zarar verir. o zaman buradaki çıkarım şudur ki toplumda erotiklik (kime göre?) olmak zorunda. kendini muhafazakar addeden insanların bununla yaşamayı öğrenmesi gerekir.

sonra ekleme yaparım.

• Dediklerine çoğunlukla katılmakla beraber birkaç soru sormak isterim. İsteyen herkes cevaplasın kendince hatta.

1- Devlet kurumlarındaki memurların kılık kıyafetinin kurallara bağlı olmasını savunur musun? Yoksa istediği kıyafeti giymeliler mi? Mesela şimdi grev var hepsi serbeste dönmeye başladı, kim memur kim vatandaş ayrımı yapmak sıkıntı olabiliyor.

2- Mesela güncel olay olan mahkemedeki etek boyu muhabbetini değiştireyim; eğer o avukat bikini ile mahkemede bulunsaydı yine hakim suçlanır mıydı? Yoksa yine kadın özgürdür giyebilir der misin? Giyemez diyorsan neden?

3- Yaşın kaç bilmiyorum, eskiden bu ülkede başörtüsü takıyorlar diye insanlar kamusal alanlara alınmıyorlardı, üniversiteye girişte ya başlarını açıyorlar ya da peruk takıyorlardı ve medya bu yasağı öve öve bitiremiyordu. Sen bu yasağa da karşı mıydın? Yoksa senin için de laikliğe aykırı mıdır başörtüsü?

4- Sokakta çırılçıplak gezmeyi normal buluyor musun? Bulmuyorsan neden? Bir insanın çıplak gezme özgürlüğünün olmaması doğru mudur?

5- Muhafazakarlık ile giyim kuşam sınırının alakası nedir? Yaşadığımız ülke, çevrenin bize bir giyim kuşam sınırı çizdiği daha doğru değil midir? Benim din iman bilmeyen babam üniden memlekete döndüğümde küpelerimi çıkarmamı ve keçi sakalımı kesmemi muhafazakar olduğu için mi söyledi? Yoksa onun nesline göre bir görüntümün olmamasından dolayı mı söyledi sence?

6- Şu soruları 100 kişi cevaplasa sence kaç soruda en az 80i aynı cevabı verir? Yaş olarak(20-30, 30-40,...) ayrı 100 kişilik gruplar kurup sorsak sence %80 oranlar yaş gruplarına göre ne kadar değişkenlik gösterir? Bu istatistikler midir bize kıyafet sınırlarını çizdiren?
  • Dediklerine çoğunlukla katılmakla beraber birkaç soru sormak isterim. İsteyen herkes cevaplasın kendince hatta.

1- Devlet kurumlarındaki memurların kılık kıyafetinin kurallara bağlı olmasını savunur musun? Yoksa istediği kıyafeti giymeliler mi? Mesela şimdi grev var hepsi serbeste dönmeye başladı, kim memur kim vatandaş ayrımı yapmak sıkıntı olabiliyor.

2- Mesela güncel olay olan mahkemedeki etek boyu muhabbetini değiştireyim; eğer o avukat bikini ile mahkemede bulunsaydı yine hakim suçlanır mıydı? Yoksa yine kadın özgürdür giyebilir der misin? Giyemez diyorsan neden?

3- Yaşın kaç bilmiyorum, eskiden bu ülkede başörtüsü takıyorlar diye insanlar kamusal alanlara alınmıyorlardı, üniversiteye girişte ya başlarını açıyorlar ya da peruk takıyorlardı ve medya bu yasağı öve öve bitiremiyordu. Sen bu yasağa da karşı mıydın? Yoksa senin için de laikliğe aykırı mıdır başörtüsü?

4- Sokakta çırılçıplak gezmeyi normal buluyor musun? Bulmuyorsan neden? Bir insanın çıplak gezme özgürlüğünün olmaması doğru mudur?

5- Muhafazakarlık ile giyim kuşam sınırının alakası nedir? Yaşadığımız ülke, çevrenin bize bir giyim kuşam sınırı çizdiği daha doğru değil midir? Benim din iman bilmeyen babam üniden memlekete döndüğümde küpelerimi çıkarmamı ve keçi sakalımı kesmemi muhafazakar olduğu için mi söyledi? Yoksa onun nesline göre bir görüntümün olmamasından dolayı mı söyledi sence?

6- Şu soruları 100 kişi cevaplasa sence kaç soruda en az 80i aynı cevabı verir? Yaş olarak(20-30, 30-40,...) ayrı 100 kişilik gruplar kurup sorsak sence %80 oranlar yaş gruplarına göre ne kadar değişkenlik gösterir? Bu istatistikler midir bize kıyafet sınırlarını çizdiren?

• torlofan T kullanıcısına yanıt
    Sığ sorularla ilgilenmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avcılarınavcısı kullanıcısına yanıt
    Üzüldüm, senin güzel konular açtığını düşünüyorum açıkçası bu da böyle bir konu aslında ama senin amacın belliki başka imiş.

Eğer gerçekten benim gibi özgürlükten yana isen aynı şekilde " Kadınları dini davranışından ötürü toplumdan dışlamak" adında da konu açman gerekir, "Memurlara kılık kıyafet özgürlüğü verilmeli" diye de konu açman gerekir,"Erkeğin küpe takması onu kadın yapmaz" diye de konu açman gerekir. Çıplaklığa herhalde %99 her yaş grubu karşı çıkar, bikini ile adliyeye gitmek ilginç olmalı emin değilim ben bile, özgürlük nerede biter nerede başlar muallak bir konu aslında. Hele hele gücün sürekli hükmettiği ve özgürlüğün sadece istenilen kadar verildiği bizim ülkemizde.
  • torlofan T kullanıcısına yanıt
    kardeşim beni bir yere/alana/görüşe çekmeye çalışma. soruların içi boş ve konu saptırıcı. ben gözlemlediğim durumu belirttim sadece diğer durumlarda başka zaman değiniriz acelesi yok.
    Eğer benim sorularım sorulmazsa asıl sen bir görüştensin diye yaftanırsın, konu saptırıcı konu halini alır senin söylediklerin. Ben sana seni desteklediğimi ama konunun tek boyutunun bu olmadığını ve bu şekilde eksik olduğunu sorduğum sorular ile anlatmaya çalıştım sadece.
  • Sebebi güdüsel. Kadın yapısı itibariyle sadece anı yaşar, düşünür. Gelecek ve geçmiş onlar için değersizdir. Ayriyeten tek eşlidir. Fakat gelecek ve geçmiş bilincinden uzak oldukları için aldatmaya meyillidirler. Aldatmanın sonuçları ise aile kurumunun yıkılması, çocukların babasız büyümeleri vs. Bu da soyun tehlike de olmasına işaret eder.

Kadın-Erkek diye bir ayrım yoktur derken neyi kastettin bilmiyorum ama kadınları şuraya koyabiliriz.

Çocuk - Kadın - Adam. Kadınlar ne erkekler gibi geçmiş-gelecek bilincindeler ne de çocuklar kadar akılsızlar. Kadınların sınırlandırılması bu eğitim sisteminde tabi ki yanlıştır. Çünkü bilgi çok çabuk ilerliyor ve kadınların da ufak da olsa katkıları oluyor. Lakin kadınların doğal yapılarını fark etmek ve onlara göre davranmak gerek.

Kadınların giyim kuşamına eşleri hariç kimse karışmamalı zaten. Eşlerinin ise karışma hakkı vardır. Unutmayın ki her insan beğenilmek ister. Sen mavi pantolon yerine neden siyah pantolon giyiyorsun? Ya da koluna neden bileklik takıyorsun. Çünkü beğenilmek istersin. Kadınların da giyim kuşamı beğenilmek üzerinedir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Herkes tarafından dışlanmak.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bak kardeşim. sen evinden dışarı insanların yanına çıkarken pijamalarını mı giyiyorsun? dışarıda insanların içinde sosyal ortamda yemek yerken ağzını mı şapırdatıyorsun? kafede, avmde gezerken geğiriyor musun?

burası da bir sosyal ortam. üstelik forumun kültür bölümü. öyle her istediğini yazamazsın zira her şeyin bir adabı var değil mi? önce bir düşün "ulan ben bunları yazıyorum ama neye dayandırıyorum", "yazdık bunları ama nasıl savunacağım??" diye değil mi?

bunlar basit edep kuralları herkes sana anlatmaz bunları. tıpkı "parkta işemek yasaktır" yazısı hiç gördün mü? bu da böyle bir şey. kendin öğreneceğin şeyi ailenin sana öğreteceği şeyi ben sana söylüyorum.
    ne diyorsun? sorduğun soruların hiçbirini yapmıyorum çünkü bende beğenilmek, onaylanmak istiyorum. ben kendimi tenzih etmedim ki?
  • Kardeş kusura bakma ama boş konuşuyorsun çünkü beni, seni, kadınları, erkekleri ve her şeyi yaratan Allah kadınların nasıl giyinmesi ve nasıl davranması gerektiğini Kuran'daki ayetllerde belirtmiş hangi özgürlükten bahsediyorsun ? Aşırı açık saçıklık zinayı yaygınlaştırdığı gibi aile yapısını yok eder ne varsa helal olan tesettür ve evlilikte var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt
    Son cümlene ithafen;
    Evleneceğin kişiyle baştan anlaşırsın olur biter kimse kura ile evlenmiyor değil mi. Zinanın yaygınlaşması ile açık saçıklık arasında güçlü bir korelasyon olduğunu sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

Kardeş kusura bakma ama boş konuşuyorsun çünkü beni, seni, kadınları, erkekleri ve her şeyi yaratan Allah kadınların nasıl giyinmesi ve nasıl davranması gerektiğini Kuran'daki ayetllerde belirtmiş hangi özgürlükten bahsediyorsun ? Aşırı açık saçıklık zinayı yaygınlaştırdığı gibi aile yapısını yok eder ne varsa helal olan tesettür ve evlilikte var
    Allah'a inanmıyorsak nolacak?
  • Allah'a inanmıyorsan direk Cehennem'e gireceksin karar senin yaptığın her şeyden sorumlusun ve özgürsün yaşamamıza sebep olan Allah'a inanma ve inanmama konusunda hiç kimse hiç kimseyi zorlayamaz ve küçümseyemez müslumanlar olarak görevimiz sizlere doğruyu ve hak yolunu anlatmaktır buna İRŞAD ve TEBLİĞ denir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bi erkekle ilişki kurmak istesem ya da bunu beyan etsem bu durum duruma ülkeye ahlaki yapıya göre ayıplanmadan tutun katledilmeye kadar (bu ikisi arasında taktir de edilebilirdi) çeşitli şekillerde karşılık bulurum.

Şöyle yapar isem durum anlaşılır. Bi adamı görüyorum ve adama sen daha hamsın olmamışsın. Ne zaman olgunlaşa caksın biliyor musun? Evlenip sorumluluk aldığında olacak, demiş olayım.

Şimdi bu adam evlendi çocuk yaptı ve ben onun kızına talip oldum.

.......

Aynı zamanda bütün ömrü boyunca o kıza servet için uğramıştı o servete de kondum. Elimi bile kıpırdatmadım.

..............

Şöyle düşünün. O kız o adamın evrilmiş hali idi. Güzel olmasa zengin olmasa umurumda bile olmazdı. Adamı gördüğümde Toplumdaki klasik Allah bağışlasın maskesini takar çeker giderim. Totalde benim zerre misgal o adamın iyiliğini düşünmüşlüğüm de yok. Amacım varolan! (neden var) duygumu para ve güzellikle değiştirme halim. Babasına ve kadayıfına talipolacağıma güzele ve servete konma amacındayım. Buna lübnelik de denebilir ancak biz başka diyoruz.

Peki ben adamın salt eril haline değil maske takıp olgunlaşman lazım dediğim haline gönderme yapınca daha mı az ayıplanır taktir edilir veya katledilirim?

.........

Kadının seksüel hareketi baba denen kavramın üstünden atmaya çalıştığı o hal olabilir mi?

Yani kısaca kızı demek babası demek değil mi?

Toplumda bunu kabul etmeyen adam yok. Yani biz onu ahlaken yetiştireceğiz diyenle dolu.

........

İlgi gelirse konuyu iyice eşeleyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HADO77 -- 2 Haziran 2019; 13:14:29 >

• Kadın denen öğrenin bu denli üstüne gidilmesini psikolojik fizyolojik nedenleri var. Kadına şiddet de bu minval üzere bi şey esasında güçsüz olan aynı zamanda bacın annen ablan eşin de olmuşken akıl dışı davranmak makul olamaz ve değil.

Savaşlar yıkımlar tecavüzler kıtlıklar vs oldu. Kadın denen nesnenin en azından bi kısmı kesin olmak üzre türeme fiilin den uzaklaşması gerektiğini dünya denen bu yer anlattı. Gayri ahlaki filmler her türlü zornografik yayın vs de kadın denen nesneyi yerin dibine soktu.

Şimdi savaşta ölmedi(sözde evlat kavramı) yıkımlar oldu(sözde evlat kavramı) açlık oldu(sözde...) vs. Paktuk ki ki kadın ölmüyor biz de furdik oni.

Temel(basic) ay qu derecesi kadına ayrımcılığı bu şekilde değerlendirir.

Ha bu kız çocuğu kimdir kim yapar sorumluluğu kimdedir denir cevap da Allahu teala olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HADO77 -- 2 Haziran 2019; 18:33:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.