Şimdi Ara

Kadinin biri yüzerken....................+18

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kadının biri denizde yüzerken bikinisinin lastiği biraz gevşek olunca düşüyor. Tabi ki kadın bunun farkında değil. Bir saat, iki saat falan yüzüyor.
    Tam denizden çıkmaya karar veriyor ki bir de bakıyor bikinisinin altı düşmüş. Ne yapacak nasıl denizden çıkacak bir turlu karar veremiyor.
    Bir de bakıyor ki yanında bir tane tahta parçası. Tamam bunu önüme alıp, elimle de arkamı kapatırsam, soyunma kabinine kadar gidebilirim, diye düşünüyor. Tahtayı önüne alıp, elini de arkasına koyarak koşmaya başlıyor. Ama bu arada plajda bulunan herkes kahkahadan
    kırılıyor. Orada bulunan herkes gülmekten yerlere yatıyor. Kadın tabi ki bu arada utançtan kıpkırmızı olarak soyunma kabinine geliyor.
    "Ne oldu ben önümü ve arkamı kapattım ama herkes bu kadar güldü" diye düşünürken dikkatini tahtada yazan bir yazı çekiyor;
    "Derinlik 2 metre, 18 yaşından küçükler giremez.!!"

• Haci süper ya saol paylaştıgıın için
  • Hamileyim

Kadin doktora gittikten sonra eve geldi ve kocasina
    müjdeyi verdi:
    - Hamileyim! Adam saskinlik içerisinde:
    - imkansiz!.. Ben hep dikkat ederim...
    Emin olmak için doktoru ziyaret etti:
    -Anlayamiyorum doktor, dikkat etmistim.
    - Bakin bayim... Bu araba kullanirken dikkat etmeye benzer. Siz dikkat edersiniz ama baskasi gelip çarpar!..
  • hehehehhehehe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk fıkrayı daha dün arkadaşlara anlatmıştım kopmuşlardı. şansa bak
  • İKİSİDE ÇOK İYİ
  • süpermiş :) çok güldüm buna. teşekkürler.
  • ikiside süpermiş
  • arkadaşlar 2nizde süpersiniz
  • mükkemmel
  • Süperdi ya,paylaşım için tşk.!
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.c.o.h.

yuhahahahaha şimdi anlıorum biri birinin arabasına çarpınca adamlar nie tekme tokat dövüşüolar

• paylaşım için saolun 2 side mükemmel .birincisi daha iii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.