Şimdi Ara

KAFAYI YEMEME ÇOK AZ KALDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar tercih yapmak sınava hazırlanmaktan 20 kat falan daha zor hele ilk hedefinizi tutturamadıysanız baya sıkıntılı bir olaymış bunu gördüm. Mezun senemdi 33k yaptım seçeneklerim
    -Ankara üni bilgisayar
    -İzmir Yüksek Teknoloji enstitüsü bilgisayar
    -Ege bilgisayar

bu 3 ü arasında her gün değişiyor fikrim kafayı yicem ankarada yaşıyorum İzmir çok istememe rağmen çeşitli argümanlarla Ankaraya ikna edildim. Güzel güzel tercihimi yaptım dün bu gün bi kalktım iyte güzel okul onu da yazalım falan bişeyler dediler. Ben bakıp başta geçmiştim direk izmirde bile değil bu okul diye araştırınca fena olmadığını fark ettim ama izmir de değil işte sıkıntı o yani :DDDD Şimdi iyte düşüncesiyle İzmir çok cazip gelmeye başladı ama iyte de naparım bilmiyorum Ankara üniversitesini hiç istemiyordum 2 yıldır hiç aklımda yoktu yani şimdi oranında gelme ihtimali olduğu için mecbur yazıcam gibi falan ama hakikkatten delirdim günlerdir seçmeye çalışıyorum saatlerce araştırdım falan hiç bir sonuç çıkmıyor napacam bilmiyorum. Biraz ağladıktan sonra Özetle bu 3ünden birinde okuyan biri yardım edebilir mi bişeyler anlatabilir mi karar vermeme yardımcı olur belki. Yani ne tercih edilmeli ve ya bunla ilgili fikri olan biri de paylaşırsa sebepleriyle çok sevinirim gerçekten uyku falan uyuyamaz oldum günlerdir.

• Up arkadaşlar ...
  • Az felan kalmamış. Çoktan yemişsin, afiyet olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes okullar hakkında yorum yapamicam ama tercih yapmak gerçekten çok zor bende mezuna kalmıştım ama istediğimi alamadım gafayi yicem mf3 te 35k oldum ama Mf4 den tercih yapcam. İzmirde oku bence boşver ankarayi

• Bir el atın bilen duyan.

• İyte ile görüştüm 2 gün önce bölüm hakkında sorularınızı yanıtlayamam belki ama diğer konularda bilgim var

• quote:

Orijinalden alıntı: Jellibonn

İyte ile görüştüm 2 gün önce bölüm hakkında sorularınızı yanıtlayamam belki ama diğer konularda bilgim var

Hocam okulun Yunanistana daha yakın olması dışında + ları nelerdir acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.